Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από την καραμπόλα στην παραλιακή - Στους τέσσερις οι τραυματίες

Σοκ!

1 Μαΐου 2022 17:59
Συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από την καραμπόλα στην παραλιακή - Στους τέσσερις οι τραυματίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Βίντεο ντοκουμέντο από την καραμπόλα που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην παραλιακή έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Το ατύχημα, που συνέβη στην περιοχή της Βουλιαγμένης, είχε εμπλοκή πέντε οχημάτων και τέσσερις τραυματίες, με τις εικόνες που αποτυπώθηκαν σε βίντεο το οποίο αναρτήθηκε στο forum 3Β να είναι ενδεικτικές τόσο για τη σφοδρότητα των συγκρούσεων όσο και για το χάος που προκλήθηκε στη συνέχεια.

Κυκλοφοριακό χάος στην παραλιακή

Το ευτύχημα είναι πως δεν υπάρχει πληροφορία για σοβαρό τραυματισμό κάποιου ατόμου, ωστόσο, έχει προκληθεί κυκλοφοριακό χάος στη Λεωφόρο Ποσειδώνος και στους γύρω δρόμους.

Μάλιστα, η Τροχαία έχει προχωρήσει στην αναστροφή των οχημάτων που κινούνταν στο ρεύμα προς Σούνιο, έτσι ώστε να περάσουν στο ρεύμα προς Αθήνα μέχρι να ανοίξει εκ νέου ο δρόμος και να απομακρυνθούν τα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Δείτε το βίντεο

Τραγωδία στη Μαγνησία: Σταμάτησε στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο κινητό και εμβολίστηκε από άλλο αυτοκίνητο

Ανείπωτη θλίψη σκόρπισε η είδηση για τον θάνατο ενός 60χρονου από την Αθήνα, ο οποίος βρήκε τραγικέ τέλος, σε τροχαίο στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος των Μικροθηβών στη Μαγνησία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο περιφερειακός σταθμός της ΕΡΤ στο Βόλο, ο άτυχος άνδρας έκανε δεξιά στην εθνική οδό και σταμάτησε στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ), προκειμένου να μιλήσει με ασφάλεια στο κινητό του.

Τραγωδία στη Μαγνησία: Σταμάτησε στη ΛΕΑ για να μιλήσει στο κινητό και εμβολίστηκε από άλλο αυτοκίνητο

Δυστυχώς όμως, εμβολίστηκε από άλλο αυτοκίνητο που ακολουθούσε, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο, ενώ η σύζυγός του που επέβαινε στο ΙΧ, δεν τραυματίστηκε.

Συναγερμός στην Πάρο: Σοβαρό τροχαίο με εγκατάλειψη του θύματος

Συναγερμός σήμανε στην Πάρο το πρωί του Σαββάτου στο χωριό του Προδρόμου, καθώς σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, Ι.Χ όχημα παρέσυρε και χτύπησε 65χρονη γυναίκα που περπατούσε την άκρη του δρόμου.

Παράλληλα, αυτός ήταν ο 19χρονος που σκοτώθηκε πέφτοντας με το ΙΧ του από γέφυρα στη Λεωφόρο Κύμης.

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας

Η άτυχη γυναίκα χτύπησε σε πολλά σημεία στο σώμα της, φαίνεται να τραυματίστηκε σοβαρά και έχει μεταφερθεί στο Κέντρο Υγείας Πάρου προκειμένου να τις παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να γίνει μια πρώτη αξιολόγηση των τραυματισμών.

Όπως μεταδίδει η τοπική ιστοσελίδα cycladeslive.gr, ο ασυνείδητος οδηγός που χτύπησε την πεζή γυναίκα, ούτε σταμάτησε ούτε γύρισε να δει αν την έχει σκοτώσει ή τραυματίσει. Το αστυνομικό τμήμα της Πάρου, έχει ενημερωθεί για το συμβάν με τον ασυνείδητο οδηγό που εγκατέλειψε αβοήθητη στην άσφαλτο την άτυχη γυναίκα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share