Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα μηνύματα που έστελνε στους γιατρούς πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας (video)

«Ας ακούσω μια φορά να με λέει μαμά ξανά και...»

29 Απριλίου 2022 21:53
Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα μηνύματα που έστελνε στους γιατρούς πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα μηνύματα που έστελνε η Ρούλα Πισπιρίγκου στους γιατρούς αποκάλυψε το MEGA στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σημείωσε ότι τα μηνύματα αυτά εστάλησαν τον Ιούνιο του 2021 όταν η Τζωρτζίνα νοσηλευόταν.

Η μητέρα της αδικοχαμένης εννιάχρονης έστελνε μηνύματα σε γιατρούς της Πάτρας και έλεγε: «ότι περνάει από το χέρι θα το κάνουμε για να το έχει και ειλικρινά σας μιλάω ας ακούσω μια φορά να με λέει μαμά ξανά και δεν θέλω τίποτα άλλο».

Διαβάστε επίσης: Τι μαθαίνουν στα σεμινάρια εγκληματολογίας που παρακολουθούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου (video)

Σε άλλο μήνυμα έλεγε: «Μακάρι κάθε μέρα προσεύχομαι… Να γυρίσει πίσω αυτό το παιδί, ήταν και είναι τα πάντα για εμάς. Αποσωληνώθηκε γιατρέ μου, σταθερή, όλα καλα».

Ο αστυνομικός συντάκτης του «Βήματος» και των «Νέων» θύμισε ότι από τότε υπήρχαν καταγγελίες γιατρών της ΜΕΘ και νοσηλευτών ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν παντελώς αδιάφορη. Καθόταν τυπικά λίγες ώρες, κοιτούσε αριστερά δεξιά τους γιατρούς να δει τι κάνουνε, είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, και ουσιαστικά η στάση της ήταν υποκριτική. Επισήμανε ότι έμενε λίγες ώρες, ούτε καν αυτές που προβλέπει το επισκεπτήριο σε αυτές τις περιπτώσεις.

Επίσης, ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης τόνισε ότι έστελνε αυτά τα μηνύματα στους γιατρούς, ενώ είχε ειδοποιηθεί ότι η κατάστασή της δεν ήταν αναστρέψιμη, οπότε και πάλι φαίνεται η υποκρισία της.

Πάτρα: Καταγγελίες «κόλαφος» για σοβαρές αμέλειες της Αστυνομίας στον θάνατο της Ίριδας

Πάτρα: Ο τεχνικός υπολογιστών που βοήθησε την 33χρονη κατηγορούμενη να διαγράψει τα ηλεκτρονικά της ίχνη έχει δηλώσει στον περίγυρό του, πώς εάν και εφόσον κληθεί να καταθέσει, θα τα πει όλα καθώς δεν έχει να κρύψει κάτι, καθώς δεν γνώριζε τις βαθύτερες σκέψεις της 33χρονης. Αυτό είπε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελλοπόνησος», Γιώργος Αναστασόπουλος στην εκπομπή «Live News»,

Παράλληλα, η Ασφάλεια Πάτρας υποστήριξε σήμερα (29/4) επίσημα πως δεν έχει στα χέρια της φωτογραφίες από την Ίριδα. Ενώ στον σκληρό δίσκο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας υπάρχουν φωτογραφίες, όχι όμως αυτές που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε δεχτεί μία επίσκεψη στο κυλικείο του Νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού» λίγες ώρες πριν πεθάνει η Τζωρτζίνα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share