Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Σταύρος Θεοδωράκης: Έτσι έγινε η συνέντευξη με την Ιωάννα Παλιοσπύρου - «Κράτησαν μήνες τα γυρίσματα» (photo)

Τα είπε όλα με μια ανάρτησή του ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωταγωνιστές»

29 Απριλίου 2022 20:35
Σταύρος Θεοδωράκης: Έτσι έγινε η συνέντευξη με την Ιωάννα Παλιοσπύρου - «Κράτησαν μήνες τα γυρίσματα» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σταύρος Θεοδωράκης: Μετά την προβολή της συνέντευξης που έδωσε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές», κατά τη διάρκεια της οποίας αποφάσισε να πετάξει τη μάσκα και να δείξει το πρόσωπο της δύο χρόνια αφού δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι, ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε μία ανάρτηση στο Facebook, αναφερόμενος στα γυρίσματα.

Δείτε επίσης: Γυναικάρα η Ιωάννα Παλιοσπύρου - Βαμμένη, χωρίς μάσκα και με φτιαγμένο μαλλί στους Πρωταγωνιστές!

Όπως γράφει, τα γυρίσματα με την Ιωάννα Παλιοσπύρου κράτησαν για μήνες. «Καταγράφαμε πολλές δράσεις της, τα χειρουργεία της, τις θεραπείες, τα θεραπευτικά μασάζ. Ό,τι έπρεπε να κάνει η Ιωάννα εμείς ήμασταν δίπλα της με μία κάμερα. Δηλαδή για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης. Έτσι έγινε κατόρθωμα η σφαιρική καταγραφή του».

Αναλυτικά, η ανάρτηση του Σταύρου Θεοδωράκη:

“Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Πόνεσε, έκλαψε, πάλεψε και αφού πια μάζεψε τα κομμάτια της αποφάσισε να βγει μπροστά. Με το πρόσωπο της, χωρίς μάσκα αλλά με θάρρος. Περιποιημένη και ευγενής, χωρίς κραυγές μίσους.

Με υπερηφάνεια και αλληλεγγύη, σε όσους το έχουν ανάγκη για να ορθοποδήσουν. Τα γυρίσματα της Ιωάννας κράτησαν μήνες. Καταγράφαμε πολλές δράσεις της, τα χειρουργεία της, τις θεραπείες,τα θεραπευτικά μασάζ. Ό,τι έπρεπε να κάνει η Ιωάννα εμείς ήμασταν δίπλα της με μία κάμερα.

Δηλαδή για κάθε ένα τηλεοπτικό λεπτό που είδατε, είχαμε κατά μέσο όρο δέκα ώρες κινηματογράφησης. Έτσι έγινε κατόρθωμα η σφαιρική καταγραφή του φαινομένου «Ιωάννα»”.

Η Ιωάννα δέχθηκε μια πρωτοφανή βίαιη επίθεση. Πόνεσε, έκλαψε, πάλεψε και αφού πια μάζεψε τα κομμάτια της αποφάσισε να...

Posted by Σταύρος Θεοδωράκης on Friday, April 29, 2022

Πρωταγωνιστές: Η συνέντευξη της Παλιοσπύρου "χτύπησε κόκκινο" στα νούμερα τηλεθέασης

Για πρώτη φορά, δυο χρόνια μετά την επίθεση που δέχθηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου με βιτριόλι στο πρόσωπο, μετά τις τόσες εγχειρήσεις και άσχημες ψυχολογικές καταστάσεις, εχθές, το βράδυ της Πέμπτη 28/4, αποφάσισε να δείξει τι κρύβεται πίσω από την προστατευτική μάσκα στο πρόσωπό της.

Στην εκπομπή Πρωταγωνιστές, με την τεράστια δύναμη ψυχής που χρειάζεται κι έχει αποδείξει μέχρι σήμερα πως έχει, μίλησε για όλα όσα έχει βιώσει από τότε έως σήμερα κοιτώντας συνέχεια την κάμερα και απευθυνόμενη στο κοινό με τα σημάδια που της άφησε το οξύ στο πρόσωπό της.

Υπήρξαν και στιγμές, βέβαια, που ο φακός την έδειξε βαμμένη με φτιαγμένο μαλλί αλλά και πάλι χωρίς την προστατευτική μάσκα. Πόσο όμορφη.

Το κοινό περίμενε την Ιωάννα πως και πως και αδιάσειστη απόδειξη αυτού τα ποσοστά τηλεθέασης που καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB. Η εκπομπή έφτασε στο δυναμικό κοινό το απίστευτο 17,1% κάνοντας μάλιστα σε τέταρτο το απίστευτο 21 (αναλυτικά τα τέταρτα: 9,0-14,1-17,8-19,2-20,7-21,8-12,4).

Ο ανταγωνισμός έμεινε αρκετά πίσω όπως θα δείτε και στο παρακάτω πλέγμα..

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share