Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη «βόμβα» Σταματίνας Τσιμτσιλή για Θέμη Σοφό και Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έχει αναπτύξει μία...»

«Θέλω να πω ότι έχει πια κάποιες αναζητήσεις πολύ υπερβατικές...»

29 Απριλίου 2022 10:22
Αποκάλυψη «βόμβα» Σταματίνας Τσιμτσιλή για Θέμη Σοφό και Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Έχει αναπτύξει μία...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απόσπασμα της συνέντευξης της Ιωάννας Παλιοσπύρου, που έδωσε χθες στους «Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, προβλήθηκε στο Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να κάνει μία αποκάλυψη για τη βοήθεια που χρειάστηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου από τον σύζυγό της, Θέμη Σοφό.

«Θα σας κάνω μία αποκάλυψη! Είχα μιλήσει με την Ιωάννα πρόσφατα, με είχε πάρει τηλέφωνο να βοηθήσει ο Θέμης μέσα από την ιδιότητα του αντιπροέδρου στον δικηγορικό σύλλογο να δικαιωθεί ένα κορίτσι που είχε πέσει θύμα κακοποίησης από έναν δικηγόρο και για το πώς θα μπορούσε να προστατευτεί από τον δικηγορικό σύλλογο.

Θέλω να πω ότι έχει πια κάποιες αναζητήσεις πολύ υπερβατικές, θέλει να βοηθήσει άλλους ανθρώπους, κόντρα στην κακοποίηση και στο bullying. Έχει αναπτύξει μία κοινωνική δράση που δεν την γνωρίζει ο κόσμος και πρέπει να της βγάλουμε το καπέλο» είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Πόσο σπουδαία και δυνατή γυναίκα»: Το Twitter υποκλίθηκε στην Ιωάννα Παλιοσπύρου!

Πως και πως περίμεναν οι τηλεθεατές να παρακολουθήσουν το βράδυ της Πέμπτης 29/4 την συνέντευξη που παραχώρησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου στην εκπομπή «Πρωταγωνιστές» καθώς αναφέρθηκε για την φρικτή επίθεση που δέχτηκε το 2020 ενώ από την άλλη έβγαλε για πρώτη φορά την μάσκα που προστατεύει το πρόσωπό της.

Μάλιστα, οι χρήστες των social media έδωσαν για άλλη μια φορά το παρών τους μιας και το Twitter πήρε "φωτιά" από το κύμα συμπαράστασης ως προς το πρόσωπό της καθώς οι περισσότεροι θέλησαν να στείλουν το μήνυμα πως είναι εξίσου όμορφη και χωρίς της μάσκα. Διαβάστε τη συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share