Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αβάσταχτος πόνος στη Λαμία: Αυτοκτόνησε την ημέρα της κηδείας του πατέρα του

Τραγωδία!

28 Απριλίου 2022 23:06
Αβάσταχτος πόνος στη Λαμία: Αυτοκτόνησε την ημέρα της κηδείας του πατέρα του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένας 61χρονος άνδρας στη Λαμία ο οποίος είχε εισαχθεί μια ημέρα πριν στην κλινική, βγήκε στην βεράντα και πήδηξε στο κενό από τον δεύτερο όροφο του κτιρίου.

Γιατροί και νοσηλευτές, που αντιλήφθηκαν την πρόθεσή του προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν, σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport.

Δείτε επίσης: Τραγωδία στη Λαμία - Νεκρή ηλικιωμένη γυναίκα σε γκρεμό

Μάλιστα ο 61χρονος παραλίγο να παρασύρει στην θανατηφόρα πτώση και μια νοσηλεύτρια η οποία τον κρατούσε μέχρι την τελευταία στιγμή και έκανε ότι περνούσε από το χέρι της για να αποτρέψει το μοιραίο.

ασθενοφόρο
(EUROKINISSI - ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

Δυστυχώς ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο κενό με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή λίγο αργότερα στα Επείγοντα του νοσοκομείου, όπου μεταφέρθηκε.

Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα που αυτοκτόνησε ο 61χρονος έγινε και η κηδεία του πατέρα του.

Ο ίδιος δεν μπόρεσε να παραστεί στην εξόδιο ακολουθία γιατί νοσηλευόταν σε κλινική covid.

Θρήνος στη Λαμία : “Έφυγε” 45χρονος στρατιωτικός πατέρας τριών παιδιών!

Ένας 45χρονος στρατιωτικός, έφυγε από κοντά μας βυθίζοντας στο πένθος την ευρύτερη περιοχή της Λαμίας. Ένα πρόσωπο, ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία, πατέρας τριών παιδιών, ταξίδεψε για την γειτονιά των αγγέλων σκορπίζοντας πένθος σε ολόκληρο τον Δήμο Λαμιέων.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamianow.gr τον άτυχο άνδρα εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του η γυναίκα του στον καναπέ του σπιτιού τους. Μετά το αρχικό σοκ κάλεσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να μεταφερθεί στο ΓΝ Λαμίας αλλά δυστυχώς ήταν αργά. Όπως όλα δείχνουν έφυγε από ανακοπή στον ύπνο του, σοκάροντας την τοπική κοινωνία.

πηγή κεντρικής εικόνας: (EUROKINISSI/ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ)

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share