Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Άνδρας έπεσε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου - Έρευνες για τον εντοπισμό του

Τραγωδία στην Πάτρα!

28 Απριλίου 2022 18:42
Άνδρας έπεσε από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου - Έρευνες για τον εντοπισμό του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εντατικές έρευνες για τον εντοπισμό ενός άνδρα που έπεσε στο κενό από τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου διεξάγουν από νωρίς το απόγευμα της Πέμπτης τα στελέχη του Λιμενικού της Πάτρας.

Δείτε επίσης: Συναγερμός στην Πάτρα! Απόπειρα αυτοκτονίας γυναίκας στη Γέφυρα Ρίου Αντιρρίου (vid)

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, μόλις έγιναν αντιληπτές οι κινήσεις του άνδρα, οι υπεύθυνοι της γέφυρας ειδοποίησαν τις αρχές.

 γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου
(ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο άνδρας που αγνοείται άφησε το αυτοκίνητό του πάνω στη Γέφυρα, γεγονός που έθεσε σε συναγερμό τους υπεύθυνους.

Για το περιστατικό διεξάγει έρευνα το Λιμενικό με σκάφος.

Κακοκαιρία: Η στιγμή που ένας κεραυνός χτυπάει τη γέφυρα Ρίου - Αντιρρίου!

Ένα στιγμιότυπο από χθες, Κυριακή, όταν χτύπησαν τα φαινόμενα της κακοκαιρίας σε όλη τη χώρα. Δεν είναι λίγες οι περιοχές στις οποίες έχουν προκληθεί και προβλήματα. Μάλιστα νέο κύμα κακοκαιρίας μέλλεται να χτυπήσει την χώρα με βροχές και καταιγίδες!

Το απόγευμα της Κυριακής, κεραυνός χτύπησε τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, και συγκεκριμένα τον πυλώνα Μ4, δημιουργώντας και πρόβλημα στην κυκλοφορία. Η φωτογραφία είναι μαγική!

Πάντως, η στιγμή που ο κεραυνός χτυπά τη γέφυρα, έτσι όπως την αποτύπωσε με τον φακό του χρήστης του διαδικτύου, εντυπωσιάζει.

Μαγική εικόνα Κεραυνός χτυπάει τον Πυλώνα Μ4 της Γέφυρας Ρίου Αντιρίου. " Χαρίλαος Τρικούπης" Ταυτόχρονη συσκότισή της! Φώτο: Νεκτάριος Γιαννούλης

Posted by Forecast Weather Greece on Sunday, December 22, 2019

πηγή κεντρικής εικόνας: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share