Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κώστας Τακιδέλλης: Αυτός ήταν ο 19χρονος που σκοτώθηκε πέφτοντας με το ΙΧ του από γέφυρα στη Λεωφόρο Κύμης!

«Μου χαμογέλασε η τύχη και βγήκα πρώτος» έλεγε πέρσι για τη νίκη του

28 Απριλίου 2022 10:47
Κώστας Τακιδέλλης: Αυτός ήταν ο 19χρονος που σκοτώθηκε πέφτοντας με το ΙΧ του από γέφυρα στη Λεωφόρο Κύμης!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης, πρωταθλητής CrossCar, ήταν ο νεαρός ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Νέα Ιωνία, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε από γέφυρα στη λεωφόρο Καποδιστρίου.

Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συγκινητικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όλοι όσοι γνώριζαν τον 19χρονο μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον χαρακτήρα και τις δυνατότητές του, καθώς έδειχνε ότι θα είχε λαμπρό μέλλον στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Οι αγώνες ήταν η μεγάλη αγάπη του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου αλλά και του πατέρα του, Μιχάλη.

Ποιος ήταν ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης

Ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης, όπως αναφέρει η ΟΜΑΕ, στην τρίτη του μόλις σεζόν, το 2021, έφτασε μέχρι την κορυφή της Ελλάδας κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Crosscar στην κατηγορία των 600 κ.εκ.

Η επιτυχία του αυτή του εξασφάλισε το εισιτήριο για το διακεκριμένο διεθνή θεσμό ανάδειξης νέων ταλέντων FIA Rally Star, τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Κωνσταντίνος υπήρξε ταχύτατος και άκρως ανταγωνιστικός, ώσπου μια ατυχία του στέρησε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Ωστόσο, είχε ήδη αποδείξει τις εξαιρετικές του αγωνιστικές ικανότητες.

«Οι λέξεις δεν αρκούν για να περιγράψουν τα συναισθήματα… Αντίο»

«Οι λέξεις δεν αρκούν για να περιγράψουν τα συναισθήματα της οικογένειας των EKO Racing Dirt Games στην είδηση για το χαμό του φίλου μας, Κωνσταντίνου Τακιδέλλη. Αισθανόμαστε βαθιά θλίψη για την τραγική απώλεια ενός ανθρώπου, που αν και τόσο νέος, πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του στις ζωές μας. Η σκέψη όλων μας είναι με την οικογένειά του. Αντίο Κωνσταντίνε…» έγραψε στο Facebook η EKO Racing Dirt Games.

Με ανείπωτη θλίψη η ΟΜΑΕ πληροφορήθηκε την απώλεια του νεαρού αγωνιζόμενου και πρωταθλητή Ελλάδας Κωνσταντίνου...

Posted by OMAE on Wednesday, April 27, 2022

Ρίγη συγκίνησης προκαλεί και ο αποχαιρετισμός του Αγωνιστικού Σωματείου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού στον 19χρονο.

«Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε… Το ΑΣΜΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου….» ανέφεραν το μήνυμά τους, συνοδεύοντάς το από μια φωτογραφία του 19χρονου.

Καλούς αγώνες στις πίστες του ουρανού Κωνσταντίνε... Το ΑΣΜΑ εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ας είναι το τελευταίο θύμα της ασφάλτου....

Posted by Αγωνιστικό Σωματείο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού on Wednesday, April 27, 2022

Τι έλεγε για τον αθλητισμό και το αμάξι που μοιράζονταν με τον πατέρα του

«Μου χαμογέλασε η τύχη και βγήκα πρώτος» έλεγε πέρσι για τη νίκη του. Μάλιστα, ο ίδιος μέχρι να γίνει 18 ετών, μοιραζόταν το ίδιο «φορμουλάκι», το ίδιο αμάξι δηλαδή με τον πατέρα του, Μιχάλη, για να αγωνιστεί, με τη διαφορά ότι άλλαζαν «εγκέφαλο». «Το κάθε αγωνιστικό είναι δύσκολο, στο τέλος το φτιάξαμε όπως θέλαμε» τόνιζε για το αμάξι του.

Ο ίδιος αγωνιζόταν στα Junior μέχρι να γίνει 18, και αργότερα μεταπήδησε στην κατηγορία ενηλίκων.

«Είναι και οικονομικά καλό αυτό που κάνουμε, αλλά και σε βάζει στον δρόμο για πιο μετά» ανέφερε. Ο Κώστας έτρεχε από τα 15 του και, όπως τόνιζε, ακολουθούσε τις συμβουλές του πατέρα του. Η πρώτη εμπειρία με αμάξι, ήταν στα 12, αλλά ερασιτεχνικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share