Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Τρόμος για 30χρονη στην Καλλιθέα: Ληστές την έδεσαν με ζώνη, τη φίμωσαν και την απείλησαν

Βρήκε τους κακοποιούς μέσα στο διαμέρισμά της

28 Απριλίου 2022 08:54
Τρόμος για 30χρονη στην Καλλιθέα: Ληστές την έδεσαν με ζώνη, τη φίμωσαν και την απείλησαν
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στιγμές τρόμου βίωσε μία 30χρονη γυναίκα που διαμένει στην Καλλιθέα, καθώς την ώρα που επέστρεφε στο διαμέρισμα της ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με διαρρήκτες που είχαν προηγουμένως εισβάλει σε αυτό. Το περιστατικό συνέβη λίγο μετά τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (27/4).

Δείτε επίσης: Βίντεο τρόμου από ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στο Χαλάνδρι - Σύλληψη δύο Ελλήνων κακοποιών

Οι κακοποιοί, προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι δεν θα καλέσει την αστυνομία, της άσκησαν σωματική βία, την έδεσαν με μία ζώνη, τη φίμωσαν για να μη φωνάζει και την απείλησαν ζητώντας να τους αποκαλύψει που έχει κρυμμένα τα λεφτά της. Για αρκετά λεπτά έκαναν το σπίτι «φύλλο και φτερό», άρπαξαν μικρό χρηματικό ποσό συν κάποια κοσμήματα που υπήρχαν και εξαφανίστηκαν, αφήνοντας την 30χρονη γυναίκα δεμένη στο πάτωμα.

Η ΕΛ.ΑΣ. ειδοποιήθηκε από τους οικείους της, οι οποίοι την αναζητούσαν τηλεφωνικά και δεν την έβρισκαν. Στο σημείο έφτασε περιπολικό της Άμεσης Δράσης, οι αστυνομικοί έλυσαν τη γυναίκα, ενώ παρά τις έρευνες δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Τ.Α. Καλλιθέας.

αστυνομια-ληστεια
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Ερέτρια: Σφαίρες «καρφώθηκαν» στο καπό του αυτοκινήτου – Τρομοκρατημένα τα παιδιά του οδηγού

Ερέτρια: Ανατριχίλα προκαλούν οι φωτογραφίες από την Ερέτρια που δείχνουν αυτοκίνητο να έχει δεχτεί σφαίρες και να έχουν ανοίξει τρύπες στο καπό του.

Ο οδηγός, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, είχε σταματήσει έξω από ένα κατάστημα για να κάνει μια αγορά. Το πιο ανατριχιαστικό είναι ότι μέσα στο αυτοκίνητο ήταν και τα παιδιά του, με ό, τι αυτό σημαίνει για το τι θα μπορούσε να έχει συμβεί.

Οι σφαίρες προήλθαν, σύμφωνα με πληροφορίες, από πυροβολισμούς που έπεσαν σε γλέντι για τον εορτασμό του Πάσχα.

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πώς έχασε τη ζωή του ο 15χρονος - Παιδικός του φίλος κρατούσε το όπλο!

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις διεκομίσθη στο νοσοκομείο "ΑΧΕΠΑ" το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, ο άτυχος 15χρονος που έπεσε νεκρός από πυροβολισμό που δέχθηκε από κυνηγετικό όπλο που κρατούσε ο παιδικός του φίλος.

Παρά το γεγονός πως οι γιατροί πάλευαν επί 1,5 ώρα να τον επαναφέρουν στην ζωή, ο 15χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Πληροφορίες αναφέρουν πως στην αρχή δεν γνώριζαν πως τα τραύματα προέκυψαν από πυροβολισμό.

ερετρια-σφαιρεσ

Ένοικοι της πολυκατοικίας είναι σε κατάσταση σοκ από το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 15χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr πρόκειται για δύο παιδιά που μεγάλωσαν μαζί από το δημοτικό, κουβαλώντας έναν πολύ ισχυρό δεσμό φιλίας. Τη στιγμή του συμβάντος οι γονείς του 15χρονου ήταν στη δουλειά και έμαθαν για το περιστατικό από τους γείτονες.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το παιδί έφερε τραύμα στο πάνω μέρος του προσώπου του και μεταφερόταν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο "ΑΧΕΠΑ". Τελικά ξεψύχησε και σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλη τη γειτονιά.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο νεαροί βρίσκονταν στο σπίτι του 15χρονου, που πυροβόλησε κατά λάθος τον φίλο του, στην οδό Ακρίτα 53.

Την ώρα που βρίσκονταν στο υπνοδωμάτιο, ο συνομήλικος φίλος του, έδειξε τις καραμπίνες του πατέρα του στον άτυχο νεαρό, και φέρεται να εκπυρσοκρότησε το όπλο.

Στην αρχή ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο λίγο αργότερα κατά πληροφορίες παραδέχθηκε το γεγονός και συνελήφθη μαζί με τον 56χρονο πατέρα του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

"Μεσημβρινές ώρες σήμερα (22-04-2022) σε οικία στην περιοχή του Ευόσμου τραυματίστηκε θανάσιμα από κυνηγετικό όπλο 15χρονος ημεδαπός.

Για την υπόθεση συνελήφθη συνομήλικος του ημεδαπός καθώς και ο 56χρονος πατέρας του, ενώ κατασχέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα και ένας κάλυκας.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος”.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share