Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τραγωδία στη Νέα Ιωνία: Η ανατριχιαστική δήλωση του Κωνσταντίνου λίγους μήνες πριν από τον θάνατο του

Συγκινητικό!

27 Απριλίου 2022 23:26
Τραγωδία στη Νέα Ιωνία: Η ανατριχιαστική δήλωση του Κωνσταντίνου λίγους μήνες πριν από τον θάνατο του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση για τον θάνατο 19χρονου Κώσταντίνου που σκοτώθηκε το βράδυ της Τρίτης στο σοκαριστικό τροχαίο στη Νέα Ιωνία.

Ο νεαρός δεν ξεχώριζε μόνο για τις οδηγικές του ικανότητες, αλλά και για τον εξαιρετικό χαρακτήρα.

Συγγενείς, φίλοι αλλά και άνθρωποι που γνώριζαν τον ταλαντούχο νεαρό, δεν μπορούν να πιστέψουν τα όσα συνέβησαν, μιλούν ωστόσο για ένα αστέρι.

Δηλώσεις του άτυχου 19χρονου και του πατέρα του πριν από το μοιραίο γεγονός έρχονται στο προσκήνιο και συνιστούν – με έναν τρόπο – τραγική ειρωνεία.

«Εκτός πίστας ο πατέρας μου, μου λέει να προσέχω. Ό,τι είναι να δώσω, δεν θα το δώσω εκτός» είχε πει ο 19χρονος στις 8 Ιουλίου του 2021.

Δείτε εδώ το βίντεο

Δολοφονία Σκαφτούρου: Αποκλειστικό ντοκουμέντο - Έτσι μπήκαν οι δράστες στο σπίτι του 55χρονου επιχειρηματία

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με την είδηση της δολοφονίας του Γιάννη Σκαφτούρου, στη σωρό του οποίου βρέθηκαν 10 σφαίρες εκ των οποίων οι τρεις στο κεφάλι.

Οι κάμερες ασφαλείας καταστημάτων της περιοχής στα Σκούρτα Βοιωτίας φέρνουν στο φως σημαντικά στοιχεία, τα οποία αναλύουν καρέ καρέ οι αξιωματικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που ανέλαβαν το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του Γιάννη Σκαφτούρου.

Η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 55χρονου βαρυποινίτη έδειξε ότι οι δράστες δεν αφήσαν τίποτα στην τύχη. Στο σώμα του Σκαφτούρου εντοπίστηκαν 10 τραύματα από βολίδες καλάσνικοφ ενώ είχε δεχτεί και τρεις σφαίρες στο κεφάλι.

Αποκλειστικά ντοκουμέντα του MEGA

Από τις φωτογραφίες που έχει εξασφαλίσει το MEGA φαίνεται πως οι δράστες γνώριζαν πολύ καλά τον περίγυρο του σπιτιού του Γιάννη Σκαφτούρου, ώστε να ξέρουν πού ακριβώς να αφήσουν την μοτοσικλέτα και πώς να φτάσουν στο σπίτι δίχως να γίνουν αντιληπτοί.

Όπως μετέδωσε ο Μαρίνος Αλειφέρης, οι δράστες εγκατέλειψαν το μηχανή περίπου 50-100 μέτρα μακρυά από το σπίτι και κατόπιν από έναν δρόμο, που είναι γνωστός μονάχα στους ντόπιους της περιοχής, κατάφεραν να μπουν σε ένα χωράφι και από εκεί πηδώντας μία μάντρα βρέθηκαν στον προαύλιο χώρο του σπιτιού του Γιάννη Σκαφτούρου.

Οι τρεις δράστες λίγο πριν ανοίξουν πυρ φώναξαν: «Πέστε όλοι κάτω! Πού είναι ο Γιάννης;»

Δείτε το βίντεο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share