Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι απαντάει η αδερφή της για τα πεταμένα παιχνίδια από τους τάφους των τριών παιδιών (video)

Η εντολή που έχει δώσει η 33χρονη στην κυρία που φροντίζει τα μνήματα

26 Απριλίου 2022 12:17
Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι απαντάει η αδερφή της για τα πεταμένα παιχνίδια από τους τάφους των τριών παιδιών (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, μίλησε για τα δημοσιεύματα που ήθελαν την ίδια μαζί με τη μητέρα της να πετούν στα σκουπίδια τα αντικείμενα και τα λουλούδια που είχαν τοποθετήσει στους τάφους των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, άνθρωποι που συγκινούνται από τον άδικο χαμό τους.

Δείτε επίσης: Σφίγγει ο κλοιός για την Ρούλα Πισπιρίγκου με νέο κύκλο καταθέσεων για τον θάνατο της Τζωρτζίνας (video)

«Δεν πετάξαμε τίποτα από τους τάφους των παιδιών. Μόνο κάτι λιωμένα κεριά και ξερά λουλούδια. Η κυρία που φροντίζει τα μνήματα έχει εντολή από τη Ρούλα Πισπιρίγκου να είναι όλα καθαρά, όπως τα είχε εκείνη πριν φύγει» δήλωσε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ρούλα Πισπιρίγκου: Άναψε λαμπάδες για τα παιδιά της μέσα στη φυλακή το Πάσχα

Τρία κεράκια ζήτησε, μεταξύ άλλων, η Ρούλα Πισπιρίγκου, να της φέρουν στις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου παραμένει προφυλακισμένη κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», το Μεγάλο Σάββατο η Ρούλα Πισπιρίγκου δέχτηκε επίσκεψη από τους δικούς της ανθρώπους.

«Ανήμερα το Μεγάλο Σάββατο είχε επισκεπτήριο από τη μητέρα, την αδελφή και τον πατριό της. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε τρία κεράκια να της πάνε για να τα ανάψει, μιας και χθες ήταν του Αγίου Γεωργίου και θα γιόρταζε η Τζωρτζίνα, βιβλία -ρομαντικές νουβέλες-, τηλεκάρτες, τσιγάρα» ανέφερε χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ.

Τα μηνύματα που στέλνει η Ρούλα Πισπιρίγκου μέσω του δικηγόρου της

Στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα MEGA, μίλησε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος.

Σύμφωνα με όσα είπε, η προφυλακισμένη μητέρα των τριών αδικοχαμένων παιδιών από την Πάτρα, ευελπιστεί να ανατρέψει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και να πετύχει τον πρώτο της στόχο, που δεν είναι άλλος από την αποφυλάκισή της. Απειλεί τον Μάνο Δασκαλάκη με μηνύσεις, ζητάει νέο γονιδιακό έλεγχο και για την ώρα αποφεύγει να ξεκαθαρίσει αν ήταν εκείνη πίσω από το τηλεφώνημα με αλλοιωμένη φωνή.

Τεχνικοί σύμβουλοι της υπεράσπισης θα συντάξουν πόρισμα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας

«Είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Ρούλα Πισπιρίγκου, υπάρχει και η θλίψη των ημερών και η όλη κατάσταση που δεν βοηθά. Η Ρούλα Πισπιρίγκου δεν πιστεύει ότι δεν είναι αναστρέψιμη η κατάσταση, ωστόσο είναι δύσκολο. Η πάγια θέση της είναι ότι δεν εμπλέκεται στον θάνατο των παιδιών, μένει σταθερή από την αρχή μέχρι και σήμερα.

Υπάρχουν ζητήματα που ανακύπτουν από την ημέρα της απώλειας της Τζωρτζίνας. Πράγματι έχουν προκύψει κάποια ζητήματα και να ελέγξουμε τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου σχετικά με την κατηγορία. Υπάρχουν τεχνικοί σύμβουλοι από την πλευρά της υπεράσπισης, έχουμε αναθέσει σε τεχνικούς συμβούλους να συντάξουν το πόρισμα τους για τον θάνατο της Τζωρτζίνας», ανέφερε αρχικά.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share