Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων στον Εύοσμο - Μία σύλληψη και δυο τραυματίες

Αναζητούνται από τις Αρχές οι υπόλοιποι δράστες

26 Απριλίου 2022 09:56
Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων στον Εύοσμο - Μία σύλληψη και δυο τραυματίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε προσωπικές διάφορες μεταξύ ανηλίκων αποδίδει η αστυνομία επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, κατά το οποίο τραυματίστηκαν δύο 17χρονοι.

Σε προσωπικές διάφορες μεταξύ ανηλίκων αποδίδει η αστυνομία επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, κατά το οποίο τραυματίστηκαν δύο 17χρονοι.

Για το περιστατικό συνελήφθη ένας συνομήλικός τους, ενώ οι δύο τραυματίες απευθύνθηκαν στο εφημερεύον νοσοκομείο, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλαν οι παθόντες, δέχθηκαν επίθεση με χρήση σωματικής βίας από πολυμελή παρέα, στην οποία ανήκε ο 17χρονος συλληφθείς. Ένας ακόμη ανήλικος φέρεται να χτυπήθηκε κατά το ίδιο επεισόδιο από την πλευρά των θυμάτων.

Η αστυνομία διεξάγει προανάκριση για τον εντοπισμό και των υπολοίπων δραστών.

αστυνομια-θεσσαλονικη
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISS

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ομάδα νεαρών χτύπησε και λήστεψε ταξιτζή σε περιοχή του Ευόσμου

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε βάρος οδηγού ταξί, όπως ο ίδιος καταγγέλλει τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Ενώ, ληστεία σημειώθηκε και σε πρατήριο καυσίμων στην Καλαμαριά.

Συγκεκριμένα, ο 54χρονος κατήγγειλε στις αστυνομικές Αρχές, πως τρία νεαρά άτομα που του ζήτησαν να τους μεταφέρει σε περιοχή του Ευόσμου, μόλις έφτασαν στον προορισμό τους, του επιτέθηκαν και με χρήση σωματικής βίας του αφαίρεσαν ένα tablet και ένα κινητό τηλέφωνο.

Οι τρεις δράστες μάλιστα, όπως ο οδηγός ταξί ανέφερε στους αστυνομικούς, κατά τη διαφυγή τους, πέταξαν πέτρες στο όχημα του, με αποτέλεσμα να προκληθούν φθορές.

Θρίλερ στους Θρακομακεδόνες: Αδίστακτοι ληστές έδεσαν ζευγάρι και το χτύπησαν άγρια

Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε ένα ζευγάρι στους Θρακομακεδόνες, μετά από επίθεση που δέχτηκε από ληστές το βράδυ της Παρασκευής.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Εleftherotypos.gr λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής άγνωστοι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους εισέβαλαν σε οικία στην οδό Εδέσσης στους Θρακομακεδόνες.

Και τότε ο εφιάλτης ξεκίνησε...

Κατά την ώρα της εισβολής των ληστών ο άνδρας βρισκόταν στον κήπο του σπιτιού όπου και δέχτηκε πρώτος την επίθεση με τους δράστες να τον χτυπούν και να τον σέρνουν κυριολεκτικά μέσα στο σπίτι. Στην συνέχεια έδεσαν το ζευγάρι με μονωτική ταινία σε καρέκλες και άρχισαν να τους γρονθοκοπούν, ζητώντας να τους αποκαλύψουν που είναι τα χρήματα και τα τιμαλφή μέσα στο σπίτι.

Οι ληστές πήραν από την τσάντα της γυναίκας 200 ευρώ και κοσμήματα αλλά δεν σταμάτησαν εκεί καθώς έψαξαν όλο το σπίτι όπου βρήκαν ακόμα 270 ευρώ, τα οποία πήραν και έφυγαν.

Μετά από λίγη ώρα το ζευγάρι κατάφερε και λύθηκε μόνο του και ειδοποίησε την αστυνομία και το ΕΚΑΒ. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η γυναίκα, 47 ετών, είναι σοβαρά χτυπημένη και χρειάστηκε να μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISS

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share