Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρόμος στην Γλυφάδα: Νεαρός ξυλοκόπησε άγρια ταξιτζή – Το σοκαριστικό βίντεο

Η αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες για να εντοπίσει τον δράστη

25 Απριλίου 2022 20:03
Τρόμος στην Γλυφάδα: Νεαρός ξυλοκόπησε άγρια ταξιτζή – Το σοκαριστικό βίντεο
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα βίντεο που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Star δείχνει τον άγριο και αναίτιο ξυλοδαρμό ενός οδηγού ταξί από έναν νεαρό άνδρα.

Όλα συνέβησαν σε δρόμο της Γλυφάδας. Ο οδηγός ταξί σταμάτησε ύστερα από σήμα που του έκανε μια ξανθιά γυναίκα. Στο βίντεο βλέπουμε την γυναίκα να προχωράει για να μπει στο ταξί και λίγο πριν ανοίξει την πόρτα, να την πλησιάζει ένας νεαρός ο οποίος της κλείνει την πόρτα και την εμποδίζει να επιβιβαστεί.

Τότε ο οδηγός του ταξί βγαίνει έξω για να ρωτήσει τι έχει συμβεί και γιατί ο νεαρός χτύπησε την πόρτα του. Ξαφνικά και χωρίς άλλη αφορμή τα αίματα άναψαν καθώς μιλούσαν έντονα οι δυο άνδρες και εκείνος που εμπόδισε την κοπέλα να μπει, ρίχνει μια γεμάτη γροθιά στο πρόσωπο του οδηγού.

Ο άνθρωπος κλονίζεται αλλά δεν πέφτει. Ακολουθεί ανταλλαγή μπουνιών, κλωτσιών και κάποιων «γαλλικών». Κάποια στιγμή ένας περαστικός που είχε παρακολουθήσει τι είχε συμβεί φωνάζει στον ευέξαπτο άνδρα: «Ρε φίλε τι φταίει ο άνθρωπος με το ταξί, επαγγελματίας είναι και σταμάτησε να πάρει μια κούρσα, γιατί του επιτίθεσαι;»

Τελικά ο οδηγός του ταξί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σπασμένο δόντι και κάταγμα στη μύτη ενώ έχει και ένα μεγάλο χτύπημα και στο κούτελο. Κατέθεσε μήνυση και ήδη η αστυνομία εξετάζει το υλικό από τις κάμερες για να εντοπίσει τον δράστη.

Θρίλερ στην Αθηνών – Κορίνθου: Οδηγός ταξί δέχτηκε σφαίρα πάνω στην Εθνική οδό

Από καθαρή τύχη γλύτωσε ένας οδηγός ταξί το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, όταν κινούνταν στην εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου.

οδηγοσ-ταξι
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η ΕΡΤ, ο οδηγός του ταξί βρισκόταν στην εθνική οδό, στο ύψος των Μεγάρων, όταν ξαφνικά μια σφαίρα πέρασε το παρμπρίζ του. Αμέσως σταμάτησε και διαπίστωσε πως αυτή καρφώθηκε στη θέση του συνοδηγού. Πιθανότατα η σφαίρα προήλθε από πυροβολισμούς από γλέντι στην περιοχή, με την αστυνομία να αναζητά τον δράστη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share