Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κόρινθος: Φωτιά σε διαμέρισμα - Δύο άτομα στο νοσοκομείο (Video)

Συναγερμός!

24 Απριλίου 2022 10:25
Κόρινθος: Φωτιά σε διαμέρισμα - Δύο άτομα στο νοσοκομείο (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα στην Κόρινθο, καθώς ξέσπασε φωτιά σε διαμέρισμα πολυκατοικίας. Επίσης, ένας άνθρωπος βρέθηκε νεκρός από τη μεγάλη έκρηξη σε χώρο εκδηλώσεων στην Κόρινθο, και συγκεκριμένα στον Ισθμό.

Δύο άτομα μεταφέρθηκαν προληπτικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο. Η φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 5.00 της Κυριακής του Πάσχα σε διαμέρισμα 4ου ορόφου στην οδό Αράτου στην Κόρινθο.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Για την κατάσβεση της φωτιάς, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα, korinthostv.gr, επιχείρησαν 16 πυροσβέστες με 7 οχήματα.

Συναγερμός στην Κόρινθο: Νεκρή μια 35χρονη από δηλητηρίαση - Διασωληνωμένη μια ηλικιωμένη

Συναγερμός σήμανε στην Κόρινθο, όταν σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, δύο γυναίκες αισθάνθηκαν έντονη αδιαθεσία, με αποτέλεσμα οι οικείοι τους να καλέσουν ασθενοφόρο.

Παράλληλα, στο πένθος βυθίστηκε η ομάδα πόλο της Ντιναμό Βουκουρεστίου, καθώς ο 23χρονος πολίστας Αντρέι Ντραγκίτσι έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Ραπίντ!

Οι γυναίκες από το Κιάτο, μεταφέρθηκαν εσπευσμένα με ασθενοφόρο ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.

Στο ασθενοφόρο παρέλαβε και μετέφερε και τις δύο γυναίκες στο Κέντρο Υγείας Κιάτου. Εκεί, διαπιστώθηκε ο θάνατος της 35χρονης γυναίκας. Έπειτα, η ηλικιωμένη διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ και νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Το άψυχο σώμα της 35χρονης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και θα διεξαχθεί ιατροδικαστική εξέταση.

Κόρινθος: Νεκρή μια 35χρονη από δηλητηρίαση, διασωληνωμένη μια ηλικιωμένη

Κατά πληροφορίες από ιατρούς, η αντίδραση αυτή οφείλεται πιθανότατα σε τροφική δηλητηρίαση, κατόπιν κατανάλωσης κάποιου δηλητηριώδους φυτού, ωστόσο, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Προανάκριση για τα αίτια διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κιάτου, ενώ αναμένονται οι ιατροδικαστικές αναφορές που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share