Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Σοβαρό ατύχημα με νταλίκα στην Αθηνών-Κορίνθου: Μετ’ εμποδίων κινούνται τα οχήματα

Σε ποιο σημείο πρέπει να προσέξουν οι οδηγοί

23 Απριλίου 2022 13:51
Σοβαρό ατύχημα με νταλίκα στην Αθηνών-Κορίνθου: Μετ’ εμποδίων κινούνται τα οχήματα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Προβλήματα καταγράφονται αυτή την ώρα στην στην εθνική οδό Αθηνών - Κορίνθου, μεταξύ Αγίων Θεοδώρων και Κινέτας, λόγω εκτροπής νταλίκας στο 59ο χλμ.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο από τη λωρίδα έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ). Σύμφωνα με ενημέρωση από την Ολυμπία Οδό, σε λίγο θα γίνει εκτροπή της κυκλοφορία από Κινέτα.

Χτύπησε βάναυσα γιαγιά και της έκλεψε το αυτοκίνητο, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο λίγο αργότερα

Τραγική εξέλιξη είχε η κλοπή ενός αυτοκινήτου στο Σαν Αντόνιο, με έναν άντρα να αποσπά το όχημα από ηλικιωμένη και εν συνεχεία να σκοτώνεται σε τροχαίο!

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, ο άγνωστος χτύπησε την 72χρονη Σίρλεν Ερνάντεζ μέχρι να καταφέρει να της πάρει τα κλειδιά, με το όχημα να εντοπίζεται αργότερα τρακαρισμένο – με τον κλέφτη να κείτεται νεκρός στο εσωτερικό.

Η γυναίκα, που τραυματίστηκε στο πρόσωπο από την επίθεση, σχολίασε πως «πολλοί λένε για κάρμα, δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι σκοτώθηκε. Ο Θεός αποφάσισε να τον πάρει από τη μιζέρια του».
Την ίδια ώρα, έχει στηθεί πλατφόρμα στο GoFundMe για να συγκεντρωθούν χρήματα ούτως ώστε να αγοράσει νέο αμάξι η ηλικιωμένη.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Eurokinissi / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ (φωτο αρχείου)

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share