Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εύοσμος: Στον Εισαγγελέα ο 15χρονος που σκότωσε τον φίλο του και ο πατέρας του - Σε σοκ η μητέρα του αδικοχαμένου Νίκου (video)

Αναμένεται να απαγγελθούν κατηγορίες

23 Απριλίου 2022 13:25
Εύοσμος: Στον Εισαγγελέα ο 15χρονος που σκότωσε τον φίλο του και ο πατέρας του - Σε σοκ η μητέρα του αδικοχαμένου Νίκου (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου πέρασαν το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο 15χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον συνομήλικο φίλο του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης καθώς και ο 56χρονος πατέρας του.

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης, η οποία θα τους απαγγείλει κατηγορίες.

Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στα δικαστήρια έχοντας σκυμμένο το κεφάλι και χωρίς να πουν το παραμικρό στους δημοσιογράφους που τους περίμεναν στην είσοδο.

Πώς έχασε τη ζωή του ο 15χρονος - Παιδικός του φίλος κρατούσε το όπλο!

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις διεκομίσθη στο νοσοκομείο "ΑΧΕΠΑ" το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, ο άτυχος 15χρονος που έπεσε νεκρός από πυροβολισμό που δέχθηκε από κυνηγετικό όπλο που κρατούσε ο παιδικός του φίλος.

Παρά το γεγονός πως οι γιατροί πάλευαν επί 1,5 ώρα να τον επαναφέρουν στην ζωή, ο 15χρονος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή. Πληροφορίες αναφέρουν πως στην αρχή δεν γνώριζαν πως τα τραύματα προέκυψαν από πυροβολισμό.

Ένοικοι της πολυκατοικίας είναι σε κατάσταση σοκ από το τραγικό παιχνίδι της μοίρας για τον 15χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr πρόκειται για δύο παιδιά που μεγάλωσαν μαζί από το δημοτικό, κουβαλώντας έναν πολύ ισχυρό δεσμό φιλίας. Τη στιγμή του συμβάντος οι γονείς του 15χρονου ήταν στη δουλειά και έμαθαν για το περιστατικό από τους γείτονες.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι το παιδί έφερε τραύμα στο πάνω μέρος του προσώπου του και μεταφερόταν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο "ΑΧΕΠΑ". Τελικά ξεψύχησε και σκόρπισε απέραντη θλίψη σε όλη τη γειτονιά.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο νεαροί βρίσκονταν στο σπίτι του 15χρονου, που πυροβόλησε κατά λάθος τον φίλο του, στην οδό Ακρίτα 53.

Την ώρα που βρίσκονταν στο υπνοδωμάτιο, ο συνομήλικος φίλος του, έδειξε τις καραμπίνες του πατέρα του στον άτυχο νεαρό, και φέρεται να εκπυρσοκρότησε το όπλο.

Στην αρχή ο δράστης φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ο φίλος του έπεσε και χτύπησε στο κεφάλι, με συνέπεια να τραυματιστεί σοβαρά, ωστόσο λίγο αργότερα κατά πληροφορίες παραδέχθηκε το γεγονός και συνελήφθη μαζί με τον 56χρονο πατέρα του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

"Μεσημβρινές ώρες σήμερα (22-04-2022) σε οικία στην περιοχή του Ευόσμου τραυματίστηκε θανάσιμα από κυνηγετικό όπλο 15χρονος ημεδαπός.

Για την υπόθεση συνελήφθη συνομήλικος του ημεδαπός καθώς και ο 56χρονος πατέρας του, ενώ κατασχέθηκαν δυο κυνηγετικά όπλα και ένας κάλυκας.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης ενώ στο σημείο μετέβη συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος”.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/ EUROKINISSI

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share