Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η ημερομηνία «κλειδί» που προδίδει την Ρούλα Πισπιρίγκου

Η έρευνα για κεταμίνη λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας

23 Απριλίου 2022 10:17
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η ημερομηνία «κλειδί» που προδίδει την Ρούλα Πισπιρίγκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Σημείο κλειδί στην έρευνα για την πορεία της κεταμίνης θεωρείται μια ημερομηνία λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Παράληλα, με φωτογραφίες-ντοκουμέντα συνοδεύεται η εφημερίδα «ΜΠΑΜ» που εκδίδει ο δημοσιογράφος Πέτρος Κουσουλός και κυκλοφορεί σήμερα Μεγάλο Σάββατο 23/04, σχετικά με την υπόθεση «θρίλερ» στην Πάτρα και συγκεκριμένα αναφορικά με τον θάνατο της Ίριδας

Η ημερομηνία «κλειδί» είναι, όπως αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η Τασούλα Παπανικολάου, η 11η Ιανουαρίου 2022. Τότε εμφανίζεται η Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει κάνει έρευνα σε σελίδες με ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο. Πριν, δεν έχει αναζητήσει τίποτα σχετικό.

Μέχρι τότε το παιδί δεν είχε παρουσιάσει τίποτα στην υγεία της, οπότε δεν υπήρχε κάποιος λόγο για να γίνει η αναζήτηση. Η Τζωρτζίνα είχε πάρει εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Πανεπιστήμιο του Ρίου στην Πάτρα στις 19 Ιουλίου 2021 και για τους επόμενους 7 μήνες δεν είχε κανένα παρουσιάσει πρόβλημα.

Ξαφνικά, η Ρούλα Πισπιρίγκου ψάχνει στις 11 Ιανουαρίου για φάρμακα και ουσίες, χωρίς όμως να έχει αλλάξει καν η φαρμακευτική αγωγή της κόρης της. Τέσσερις ημέρες μετά την αναζήτησή της, στις 15 Ιανουαρίου, ο Μάνος Δασκαλάκης της ανακοινώνει ότι θέλει να χωρίσουν. Δύο ημέρες μετά έχει προγραμματιστεί μια μαγνητική εγκεφάλου για την Τζωρτζίνα και το ίδιο βράδυ αρχίζει τα επεισόδια.

Στις 19 Ιανουαρίου το κοριτσάκι μπαίνει και πάλι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και δέκα ημέρες μετά πεθαίνει από την κεταμίνη.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: (ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI)

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share