Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Νέες εξελίξεις με την υπόθεση της 15χρονης Φωτεινής: Πώς εντοπίστηκε; Αναζητούνται δύο νεαροί

Το βάρος της έρευνας πέφτει στον εντοπισμό δύο νεαρών Ρομά

21 Απριλίου 2022 17:26
Νέες εξελίξεις με την υπόθεση της 15χρονης Φωτεινής: Πώς εντοπίστηκε; Αναζητούνται δύο νεαροί
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αίσιο τέλος είχε η αναζήτηση της 15χρονης Φωτεινής, για την οποία είχε σημάνει συναγερμός από το πρωί, καθώς εντοπίστηκε στο κέντρο της Αθήνας και είναι καλά στην υγεία της.

Η ανήλικη οδηγήθηκε στο ΑΤ Περιστερίου ενώ την ίδια στιγμή η ΕΛ.ΑΣ. αναζητά για κατάθεση δύο νεαρούς άνδρες Ρομά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι τα άτομα – που μαζί με τη 17χρονη επίσης Ρομά – όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα φέρονται να παρακινούσαν την 15χρονη Φωτεινή από το Περιστέρι να εγκαταλείψει το σπίτι της.

Με την 17χρονη είχαν δώσει ραντεβού στο σταθμό του Μετρό στην Ανθούπολη, ενώ στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στο σπίτι που διαμένει αυτή στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου και εντοπίστηκε η ανήλικη μαθήτρια.

Δεν συνεργάζεται με τις αρχές

Μέχρι στιγμής η 15χρονη δεν συνεργάζεται με τις Αρχές και έτσι το βάρος της έρευνας πέφτει στον εντοπισμό των δύο νεαρών Ρομά, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να είναι 19 ετών και να είχε συνάψει ερωτική σχέση μαζί της.

Νέες εξελίξεις με την υπόθεση της 15χρονης Φωτεινής: Πώς εντοπίστηκε; Αναζητούνται δύο νεαροί

Πως εντοπίστηκε

Αξίζει να σημειώσουμε, ότι κομβικό ρόλο στον εντοπισμό της ανήλικης μαθήτριας έπαιξε το υλικό από κάμερες ασφαλείας και ιδιαίτερα αυτό από τους σταθμούς του Μετρό που επιβιβάστηκε και αποβιβάστηκε με την 17χρονη φίλη της.

Μάλιστα, υπήρξε μία πληροφορία ότι η 15χρονη ετοιμάζονταν να μεταβεί για διακοπές σε νησί των Κυκλάδων μαζί με τον 19χρονο, κάτι που δεν επιβεβαιώθηκε (ενδεχομένως και λόγω της έκτασης που πήρε η υπόθεση).

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η προανάκριση γίνεται από το Τμήμα Ασφαλείας Περιστερίου, ενώ θα εμπλακεί και κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της ΓΑΔΑ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share