Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο: Διαρρήκτης «ρήμαζε» μαγαζιά στον Πειραιά

Σοκ!

20 Απριλίου 2022 21:33
Ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο: Διαρρήκτης «ρήμαζε» μαγαζιά στον Πειραιά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που ένας διαρρήκτης "ρημάζει" μαγαζιά στον Πειραιά έρχεται στο φως της δημοσιότητας προκαλώντας μεγάλη ανησυχία.

Την ίδια στιγμή οι αρχές έπιασαν 42χρονο με 19.000 φωτογραφίες παιδικής πορνογραφίας στο κινητό του, στο λιμάνι του Πειραιά.

Μάλιστα, π διαρρήκτης δεν έχει κανέναν δισταγμό, καθώς μπαίνει σε ένα μαγαζί στο κέντρο του Πειραιά την ώρα που ο ιδιοκτήτης είναι στην κουζίνα. Εντοπίζει τον υπολογιστή, βγάζει τα καλώδια και τον παίρνει.

Μετά από λίγες μέρες ο ιδιοκτήτης τον εντοπίζει τυχαία στον δρόμο και τον οδηγεί στην αστυνομία. Αφήνεται όμως ελεύθερος.

Μερικές εβδομάδες αργότερα θα χτυπήσει και πάλι, με νέο στόχο.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Παραλίγο τραγωδία: Αλεξιπτωτιστής έμεινε κρεμασμένος στον αέρα έξω από ένα C-130

Παρ’ ολίγον τραγωδία σημειώθηκε σήμερα με Έλληνα αλεξιπτωτιστή, ο οποίος κρεμόταν για περίπου 4 λεπτά από C-130.

Tο αεροπλάνο απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της Λάρνακας για άσκηση. Όταν έφτασε σε ύψος 5.000 ποδιών (1,52 χιλιόμετρα) ξεκίνησε η πτώση των αλεξιπτωτιστών με στατικό ιμάντα. Ο πρώτος άνδρας βγήκε από τα πλάγια του C-130.

Ο ιμάντας όμως δεν άνοιξε το αλεξίπτωτο, με αποτέλεσμα ο αλεξιπτωτιστής να μείνει κρεμασμένος στο κενό για αρκετά λεπτά, σε απόσταση 4,5 μέτρων από το αεροσκάφος – όσο δηλαδή είναι και το μήκος του ιμάντα.

Ο αλεξιπτωτιστής προσπάθησε να απελευθερώσει το αλεξίπτωτό του, τον κράτησε όμως ο κρίκος ασφαλείας που συνδέει τον ιμάντα με τον σάκο που περιέχει το αλεξίπτωτο.

Ευτυχώς οι υπόλοιποι που βρίσκονταν στο αεροσκάφος βρήκαν τον τρόπο και τον τράβηξαν μέσα.

Μάλιστα, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ αναμένεται να τιμήσει, μέσα στις προσεχείς ημέρες, τους αξιωματικούς των ειδικών δυνάμεων.

Δείτε το βίντεο

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share