Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέες αποκαλύψεις για τα μυστηριώδη τηλεφωνήματα – Τι ζητούσε η 33χρονη; (video)

Καταιγισμός εξελίξεων

20 Απριλίου 2022 17:05
Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέες αποκαλύψεις για τα μυστηριώδη τηλεφωνήματα – Τι ζητούσε η 33χρονη; (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέες αποκαλύψεις για τα ανώνυμα τηλεφωνήματα στην εκπομπή T-Live έκανε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης η Γιώτα Κηπουρού.

Αφού δέχτηκε το πρώτο τηλεφώνημα το πρωί της 15ης Μαρτίου, στη συνέχεια η δημοσιογράφος συνομίλησε με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Λίγο αργότερα, η 33χρονη πλέον κατηγορούμενη καλεί την Τατιάνα Στεφανίδου και αρχίζει να τσακώνεται μαζί της, ζητώντας της να μην προβληθεί η καταγγελία. Παράλληλα, δείτε τη καθημερινότητα της κατηγορούμενης στις φυλακές Κορυδαλλού.

«Είναι άδικο, δηλαδή, να διώξουν έναν άνθρωπο τώρα από τη δουλειά του, γιατί κάποιος πήρε τηλέφωνο και είπε το ένα και το άλλο» τόνισε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Τατιάνα Στεφανίδου.

«Να τον διώξουν επειδή είχε σχέση με μία άλλη γυναίκα από τον Δεκέμβριο, γιατί να τον διώξουν;» ρώτησε η παρουσιάστρια του T-Live την 33χρονη μητέρα.

Ρ.Π.: «Όχι, γιατί ακούγεται ότι πάει για τη δουλειά του και δημιουργείται πρόβλημα».

Τ. Σ.: «Δεν καταλαβαίνω. Ο Μάνος είχε μία σχέση από τον Δεκέμβριο και μετά με μία άλλη γυναίκα αυτό τι σχέση έχει να κάνει με τη δουλειά του;»

Ρ.Π: «Επειδή λέμε ότι ανεβαίνει στην Αθήνα για τη δουλειά του, άλλοι λένε ότι ανεβαίνει για την κοπέλα, λοιπόν. Δεν θέλω να ακουστεί καθόλου αυτή η καταγγελία σήμερα και οποιαδήποτε άλλη μέρα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share