Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Πού ταυτίζονται οι δύο τοξικολογικές εκθέσεις για την Τζωρτζίνα - Όλα τα στοιχεία αναλυτικά (Video)

Τι μαρτυρά η ποσότητα της κεταμίνης

20 Απριλίου 2022 14:11
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Πού ταυτίζονται οι δύο τοξικολογικές εκθέσεις για την Τζωρτζίνα - Όλα τα στοιχεία αναλυτικά (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αποκαλυπτικά στοιχεία έδωσε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” η Ρούλα Κουσκουρή, σχετικά με τα κοινά στοιχεία των δύο τοξικολογικών εκθέσεων για την Τζωρτζίνα.

Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκαν και μίλησαν σχετικά ο ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης και ο μοριακός βιολόγος και γενετιστής, Θεόδωρος Γιάνναρος. Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τις δέκα διαφορετικές εκδοχές της οικογένειας για το πανάκι της Ίριδας.

Δείτε παρακάτω όλο το ρεπορτάζ:

Ανατριχιάζει με τη στάση του ο Ανδρέας Ηλιάδης: Ο τρόπος που θρήνησε τη Τζωρτζίνα

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Ανδρέας Ηλιάδης είναι ο παιδίατρος που φρόντιζε στη ΜΕΘ του Ρίου τη μικρή Τζωρτζίνα, το διάστημα που βρέθηκε νοσηλευόμενη εκεί. Ενώ, απασφάλισε ο Δημήτρης Σούρας τόσο για τον Μάνο Δασκαλάκη όσο και για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο γιατρός έχει δώσει αρκετό φως στην υπόθεση με τα καταθέσεις του, συγκλονίζει όμως ο τρόπος με τον οποίο θρήνησε τη μικρούλα. Σε επικοινωνία που είχε με τη δημοσιογράφο της εκπομπής το «Πρωινό» ο κ. Ηλιάδης συγκίνησε με τα λόγια του.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή, προτίμησε να μην πάει στην κηδεία της Τζωρτζίνας, στην οποία και κλήθηκε από την οικογένεια. Αντ’ αυτού επέστρεψε στο νοσοκομείο μπήκε στο θάλαμο όπου νοσηλευόταν η Τζωρτζίνα κι έκλαιγε πάνω από το κρεβάτι της που δεν μπόρεσε να τη σώσει.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share