Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Κατηγορηματικός ο Σταύρος Μπαλάσκας - «Δεν χρειάζεται να ομολογήσει η Ρούλα! Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα» (Video)

Τί ερευνά αυτή τη στιγμή η αστυνομία

19 Απριλίου 2022 13:18
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Κατηγορηματικός ο Σταύρος Μπαλάσκας - «Δεν χρειάζεται να ομολογήσει η Ρούλα! Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην πρωινή εκπομπή του ANT1 μίλησε μέσω skype, ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας. Ο κ. Μπαλάσκας αναφέρθηκε στις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, ενώ αποκάλυψε και τι ερευνά αυτή τη στιγμή η αστυνομία.

Ο συνδικαλιστής της αστυνομίας αναφέρθηκε και στον νέο κύκλο καταθέσεων που ανοίγει με συγκλονιστικές μαρτυρίες στην υπόθεση της Πάτρας. Επίσης, στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε πρώτη φορά γειτόνισσα της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη και αποκάλυψε τα όσα εκείνη γνωρίζει.

Σχετικά με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την ομολογία της ανέφερε:

«Εκεί που εμείς σαν αστυνομία κάναμε την ανάκριση, έσπασαν όλοι. Υπάρχουν όμως και υποθέσεις, όπως εκείνη με το βιτριόλι, αλλά και αυτή της Ρούλας Πισπιρίγκου, που δεν χρειάζεται να ομολογήσει.

Είναι τόσο αδιάσειστα, συνεχόμενα, επαναλαμβανόμενα και δυνατά τα στοιχεία της ενοχής. Ακόμη και στο δικαστήριο μπορεί να φωνάζει κάποιος “αθώος” και όλα τα στοιχεία να είναι αδιάσειστα και να συντελούν στην ενοχή του», πρόσθεσε.

«Η Ρούλα τον είχε “σούζα” τον Μάνο!» - Αποκαλύψεις από φίλο της Πισπιρίγκου

Τέλος δεν έχει το θρίλερ με την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο των τριών παιδιών. Κάθε μέρα και μια νένα πληροφορία βλέπει το φως της δημοσιότητας, ενώ και οι μαρτυρίες που αφορούν το ζευγάρι ολοένα και πληθαίνουν.

Ακόμη μια είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας, με έναν φίλο της Ρούλας να μιλά στο «Πρωινό» σχετικά με την επίμαχη συνέντευξη του Μάνου στην Αγγελική Νικολούλη.

Εκεί ο Μάνος είχε πει πως δεν ήταν ερωτευμένος μαζί της, με τον φίλο της να διαψεύδει τα λεγόμενα του. Συγκεκριμένα, ο ανώνυμος φίλος της αναφέρει πως ο Μάνος στις αρχές ήταν πάρα πολύ ερωτευμένος μαζί της, ενώ κι εκείνη τον είχε συνεχώς «σούζα» δίπλα της.

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω:

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share