Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Δάκρυσε και ο Θεός στο τελευταίο αντίο της 14χρονης Χριστίνας – Ντυμένη νύφη με στεφάνι στα μαλλιά (photos-video)

Απέραντη θλίψη!

18 Απριλίου 2022 16:20
Δάκρυσε και ο Θεός στο τελευταίο αντίο της 14χρονης Χριστίνας – Ντυμένη νύφη με στεφάνι στα μαλλιά (photos-video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε η κηδεία της 14χρονης Χριστίνας Ελευθ. Χειμωνοπούλου που σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα την Παρασκευή 15 Απριλίου.

Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο «αντίο» την Κυριακή (17/4) στον Ιερό Ναό Αγίων Αρχαγγέλων στα Ασώματα Δήμου Βέροιας.

«Καλό Ταξίδι», «Καλό παράδεισο…», «…θα σε θυμόμαστε για πάντα», «…να προσέχεις εκεί πάνω. Πάντα θα σε αγαπάμε πολύ» ήταν μερικά από τα μηνύματα που της έγραψαν οι φίλοι και συμμαθητές της.

Δείτε επίσης: Έγκλημα στην Τήνο: Το νησί αποχαιρετά τον αδικοχαμένο αγιογράφο που σκότωσε ο 90χρονος (video)

Ντυμένη νύφη με στεφάνι στα μαλλιά

Ντυμένη νυφούλα με στεφάνι στα μαλλιά όδευσε το στερνό ταξίδι η 14χρονη Χριστίνα αναφέρει το verianet.gr.

χριστινα-θανατοσ

Συμμαθήτριες και συμμαθητές με δάκρυα στα μάτια, καθηγητές από το Γυμνάσιο που φοιτούσε, αλλά και άλλοι εκπαιδευτικοί, συγγενείς, συγχωριανοί αλλά και άλλος κόσμος, συγκλονισμένοι συνόδευσαν το 14χρονο κορίτσι στην τελευταία του κατοικία.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 15 Απριλίου 2022 στην Εγνατία Οδό Βέροιας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου της Κουλούρας.

Η Χριστίνα, το ανήλικο κορίτσι που σκοτώθηκε, ήταν συνοδηγός σε ένα εκ των ΙΧ που συγκρούστηκαν υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Μαζί με τον 67χρονο πατέρα της που δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, είχαν ξεκινήσει χαρούμενοι από το σπίτι τους στα Ασώματα Βεροίας για να πάρουνε τον αδελφό της που υπηρετεί στον στρατό στη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψουν όλοι μαζί για να περάσουν το Πάσχα οικογενειακά. Ωστόσο, κανείς τους δεν φανταζόταν την τραγωδία που θα εξελισσόταν το μεσημέρι.

Πέρα από τον αδελφό της και την μητέρα της, η 14χρονη είχε ακόμη μία αδελφή που την περίμενε για να περάσουν όλοι μαζί την περίοδο των εορτών.

Ο κ. Επαμεινώνδας Χειμωνόπουλος, πρόεδρος τοπικής κοινότητας Ασωμάτων στη Βέροια ο οποίος είναι και συγγενής του τραυματία οδηγού και της νεαρής κοπέλας που έχασε τη ζωή της.

«Ο τραυματίας οδηγός είναι θείος μου και η κόρη του, το κοριτσάκι που εξέπνευσε είναι ξαδέλφη μου δυστυχώς. Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι, δεν μπορούμε να συνέλθουμε. Ο γιος του είναι στρατιώτης στη Θεσσαλονίκη. Θα έπαιρνε άδεια και πήγαινε ο θείος μου με τη μικρή μαζί να τον πάρουν από τη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψουν στο σπίτι τους στα Ασώματα».

Ο κ. Χειμωνόπουλος συμπλήρωσε πως «δεν ξέρουμε ακόμα ακριβώς πώς έγινε το δυστύχημα, αυτό θα το ερευνήσει η Τροχαία και τότε θα έχουμε ασφαλή συμπεράσματα. Είναι τραγικό όλο αυτό. Λυπηθήκαμε απίστευτα για το κορίτσι και ελπίζουμε να καταφέρει να γίνει καλά ο πατέρας της. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Βέροιας αυτή τη στιγμή. Τα πρώτα τρία 24ωρα είναι κρίσιμα σύμφωνα με τους γιατρούς. Ελπίζουμε όλοι να τα καταφέρει.

Είμαστε όλοι δίπλα στη γυναίκα του και στα παιδιά του σε μια τόσο δύσκολη στιγμή που βιώνουν».

χριστινα-θανατοσ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share