Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κόλαφος ο Θανάσης Κατερινόπουλος: Το πιθανό κωδικοποιημένο μήνυμα του Μάνου με τη Ρούλα και οι νέες συλλήψεις (Video)

«Έπεσε στα χέρια μου ένα χαρτί που...»

18 Απριλίου 2022 14:51
Κόλαφος ο Θανάσης Κατερινόπουλος: Το πιθανό κωδικοποιημένο μήνυμα του Μάνου με τη Ρούλα και οι νέες συλλήψεις (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: O Θανάσης Κατερινόπουλος έφερε στο φως νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.Παράλληλα, διαβάστε εδώ, την ανατριχιαστική «αποκάλυψη» της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Αρχικά ανέφερε: «Έπεσε στα χέρια μου ένα χαρτί που είχε τα ένσημα ενός εκ των εμπλεκομένων. Τα τελευταία χρόνια είχε μόνο 14 μήνες ένσημα. Όταν έχεις τρία παιδιά και έχεις 14 μήνες ένσημα και θες κάποια έξοδα μεγαλώματος παιδιών, αγοράς μικροφώνου που κάνει 3.500 χιλιάδες ευρώ, αγοράς μηχανής κλπ… Αυτό το χρήμα φαίνεται ότι υπήρχε από κάπου. Τώρα, από που υπήρχε, οφείλουν να το βρουν. Θα βγουν κι άλλα στην επιφάνεια που κρύβει ο ένας για τον άλλον.»!

Και πρόσθεσε: «Και μη ξεχνάτε ότι η κατάθεσή του στηρίζει τη Ρούλα αυτή τη στιγμή. Ο Μάνος, στην επίσημη κατάθεσή του τη στηρίζει. Είναι ένα μήνυμα ότι, «Κοίτα, εγώ δεν ανοίγω το στόμα μου. Κάτσε εκεί που είσαι και το στόμα μου δεν το ανοίγω». Μήνυμα της έστειλε. Από εκεί και πέρα βγαίνει και λέει για λαϊκή κατανάλωση στον κόσμο, αυτά τα οποία λέει: «Δώστε μου μισή ώρα να μπω στο κελί». Ε, δε δένουν αυτά τα πράγματα. Είναι η μέρα με τη νύχτα».

Για τις νέες συλλήψεις που έρχονται, τόνισε: «Εξαρτάται και τι άλλο στοιχείο θα προκύψει από πλευράς ανακρίτριας. Οι αστυνομικές αρχές απ΄όσο ξέρω ασχολούνται με την υπόθεση της γιαγιάς στην Πάτρα. Αν προκύψουν άλλα στοιχεία από εκεί, ίσως να δούμε πολύ σύντομα και άλλες συλλήψεις. Όλα είναι ανοιχτά και για πριν και για μετά το Πάσχα».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share