Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Θα προχωρήσουμε το αίτημα αποφυλάκισης! Για πρώτη φορά έκανε έρευνα για την ουσία κεταμίνη στις...» (Video)

Όλα όσα αποκάλυψε για την 33χρονη

18 Απριλίου 2022 13:29
Δικηγόρος Ρούλας Πισπιρίγκου: «Θα προχωρήσουμε το αίτημα αποφυλάκισης! Για πρώτη φορά έκανε έρευνα για την ουσία κεταμίνη στις...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Όθωνας Παπαδόπουλος, δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, έκανε δηλώσεις για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, ζητώντας να γίνει σεβαστό το τεκμήριο της αθωότητας της κατηγορουμένης. Ενώ, «βόμβα» έριξε ο Γρηγόρης Λέων για το πανάκι με το αίμα που βρέθηκε στην Ίριδα.

Πότε έψαξε η Ρούλα για κεταμίνη

Σχολιάζοντας τα όσα έγιναν γνωστά για της ψηφιακές αναζητήσεις της πελάτισσάς του, ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι, μετά την απάντηση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, «δικαιώνεται ο ισχυρισμός της ότι για πρώτη φορά έκανε έρευνα για την ουσία κεταμίνη στις 30 Μαρτίου 2022, σε χρόνο μεταγενέστερο του θανάτου της Τζωρτζίνας και στον χρόνο στον οποίο είχε δημοσιευτεί η σχετική είδηση στα ΜΜΕ για την ύπαρξη κεταμίνης».

Μιλώντας για τις ψηφιακές αναζητήσεις της 33χρονης είπε πώς αυτές αφορούσαν «αναισθητικά φάρμακα και όχι για ουσίες προκαλούν θάνατο ή δηλητήρια». Παράλληλα, σύμφωνα με τον δικηγόρο η σχετική έρευνα της Ρούλας Πισπιρίγκου, έγινε στις 17 Ιανουαρίου 2022, το βράδυ που η Τζωρτζίνα είχε υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία εγκεφάλου.

«Η μητέρα αναζήτησε στο Διαδίκτυο αναισθητικές ουσίες που της χορηγήθηκαν κατά την συγκεκριμένη εξέταση που είχε υποβληθεί. Δεν αναζήτησε ποτέ την ουσία που μας ενδιαφέρει, που είναι η κεταμίνη», είπε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τώρα στην κεταμίνη και των google ads που βρέθηκαν στο tablet της Τζωρτζίνας, ο κ. Παπαδόπουλος υποστήριξε ότι αυτές οφείλονται στις ηλεκτρονικές διαφημίσεις που αυτόματα αποστέλλονται σε όσους κάνουν παραπλήσιες αναζητήσεις.

Κεταμίνη στο νοσοκομείο Αγλαΐα Κυριακού

Παράλληλα ο δικηγόρος έριξε το βάρος στους γιατρούς του νοσοκομείου «Αγλαΐα Κυριακού». Όπως είπε, η κεταμίνη υπήρχε στα βαλιτσάκια στη ΜΕΘ και μέσα υπήρχαν όπως τόνισε 5 φιαλίδια με 5 ml/mg το καθένα. «Η κεταμίνη βρισκόταν στα χέρια των γιατρών, πολύ κοντά στην Τζωρτζίνα» ανέφερε μεταξύ άλλων. Τέλος ο Όθωνας Παπαδόπουλος διέψευσε τις πληροφορίες που ανέφεραν πως η πελάτισσά θα κάνει πίσω στο αίτημα αποφυλάκισης.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share