Τρίτη, 09 Αυγούστου 2022

Γιώργος Λιάγκας: «Είναι πάρα πολύ πειραγμένη...» - «Καρφιά» για τη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου στη Σίσσυ Χρηστίδου

Τι είπε η Φαίη Σκορδά

18 Απριλίου 2022 10:44
Γιώργος Λιάγκας: «Είναι πάρα πολύ πειραγμένη...» - «Καρφιά» για τη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου στη Σίσσυ Χρηστίδου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά συζήτησαν το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας την επιλογή της Ρούλας Πισπιρίγκου να δώσει συνέντευξη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού στη Σίσσυ Χρηστίδου, όπου βρίσκεται προφυλακισμένη για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της. Ενώ, καθοριστικό περιστατικό χαρακτήρισε ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων τον θάνατο της Ίριδας αναφερόμενος στην πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα

Ο παρουσιαστής έριξε τα «καρφιά» του στην 33χρονη, λέγοντας πως έχει πειραχτεί από τα όσα έχουν ειπωθεί στο Πρωινό και γι’ αυτόν τον λόγο δεν δίνει και σε εκείνους συνέντευξη.

«Είναι πάρα πολύ πειραγμένη με τη σχέση του Μάνου με την νέα του κοπέλα, τη Ζωή. Να υπενθυμίσουμε ότι εμείς την προηγούμενη εβδομάδα αποκαλύψαμε ότι πιθανότατα να είναι έγκυος μετά από όσα μας είπε κολλητός φίλος του Δασκαλάκη. Δεν μας το διέψευσε.

Η Ρούλα είναι πολύ πειραγμένη. Να πω ότι η Ρούλα βγαίνει επιλεκτικά σε κάποιες εκπομπές, όλοι την φωνάζουμε. Σε εμάς, ας πούμε, επειδή θεωρεί ότι έχουμε μία στάση απέναντί της, επιλέγει να μην βγαίνει. Σε άλλες εκπομπές βγαίνει, με γεια της με χαρά της» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Επειδή το θίγεις, εγώ ποτέ δεν πήρα τη Ρούλα να της πω… Την καλούν οι ίδιοι οι παρουσιαστές κι αυτό κάτι δείχνει, ότι κολακεύεται. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάει τη δημοσιότητα» είπε με τη σειρά της η Φαίη Σκορδά, η οποία ξεκαθάρισε ότι δεν θα την καλούσε ποτέ για συνέντευξη και ούτε θα την παρακαλούσε.

Καρφιά Γιώργου Λιάγκα για Ρούλα Πισπιρίγκου

«Πιστεύεις ότι σε εμάς δεν βγαίνει η Ρούλα επειδή δεν την έχεις πάρει τηλέφωνο εσύ; Δεν της αρέσει ο σχολιασμός μας, πίστεψέ με» ανταπάντησε ο Γιώργος Λιάγκας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share