Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φρίκη στη Χαλκίδα: Κούρσα "θρίλερ" για ταξιτζή - Ηλικιωμένος απεβίωσε μέσα στο ταξί

Θλίψη...

17 Απριλίου 2022 13:53
Φρίκη στη Χαλκίδα: Κούρσα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με μία κούρσα "θρίλερ" ήρθε αντιμέτωπος ένα ταξιτζής στην Χαλκίδα την περασμένη Τετάρτη, όταν ένας ηλικιωμένος πελάτης μπήκε στο όχημα, αλλά λίγα λεπτά αφότου ξεκίνησε η κούρσα κατέρρευσε. Παράλληλα, τραγωδία σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου στο Μενίδι καθώς μια νεαρή γυναίκα σκοτώθηκε σε τροχαίο στην οδό Μόλας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του eviazoom.gr, το συμβάν σημειώθηκε στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. Ο 82χρονος άνδρας μπήκε στο ταξί και κάθισε στα πίσω καθίσματα, ωστόσο μέσα σε λίγα λεπτά ξαφνικά κατέρρευσε, αφήνοντας την τελευταία του πνοή.

Έντρομος ο οδηγός αντιλήφθηκε ότι ο ηλικιωμένος έχασε τις αισθήσεις του και σε κατάσταση σοκ κατευθύνθηκε στο ΕΚΑΒ Χαλκίδας, που βρισκόταν λίγα μέτρα μακριά στο κέντρο της πόλης, όπου ζήτησε τις πρώτες βοήθειες από τους διασώστες. Ωστόσο, η απάντηση που έλαβε ήταν πως εκείνοι δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα και ότι έπρεπε να καλέσει το 166.

Αυτό επιβεβαιώνει και ένας άλλος ταξιτζής, ο οποίος μίλησε στο eviazoom.gr τονίζοντας τα εξής: «Ένας συνάδελφος πήρε έναν κύριο από εδώ από την πιάτσα του Αγίου Νικολάου, δεν γνωρίζω την κατεύθυνση, και κατέληξε… Ο συνάδελφος σταμάτησε στο ΕΚΑΒ απέναντι για να δώσουν τις πρώτες βοήθειες και μέσα σε λίγα λεπτά πέθανε όπως άκουσα… Στα 30 χρόνια που είμαι να πεθάνει πελάτης μέσα στο ταξί δεν έχει ξαναγίνει…».

Τι λέει συνάδελφος

Ανείπωτη θλίψη στα Χανιά - Αιφνίδιος θάνατος για 24χρονο μέσα στο σπίτι του

Νεκρός εντοπίστηκες ένας 24χρονος μέσα στο σπίτι του στα Χανιά.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, όλα συνέβησαν στα Χανιά και συγκεκριμένα στον Βατόλακκο, όπου ο 24χρονος άνδρας έχασε τις αισθήσεις του την ώρα που βρισκόταν μέσα στο σπίτι του.

Αμέσως κλήθηκε γιατρός ωστόσο δεν μπορούσε να του προσφέρει καμία βοήθεια καθώς είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων με την πρώτη αυτοψία να αναφέρει πως ο θάνατός του οφείλεται σε παθολογικά αίτια.

Ωστόσο, έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να αποσαφηνιστούν τα ακριβή αίτια.

Ανείπωτη θλίψη στα Χανιά - Αιφνίδιος θάνατος για 24χρονο μέσα στο σπίτι του

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα στη Βέροια με 1 νεκρή και 2 σοβαρά τραυματίες (video)

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (15/04) στην Εγνατία Οδό Βέροιας – Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου της Κουλούρας. Τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι στο δυστύχημα ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα και ένα λεωφορείο. Να σας υπενθυμίσουμε, ότι πρόσφατα θρυλικός παίκτης του ποδοσφαίρου πέθανε σε τροχαίο.

Το τροχαίο, όπως αναφέρει δημοσίευμα του veriotis.gr, έγινε γύρω στη 13:00 το μεσημέρι, όταν – κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες – συγκρούστηκαν δύο αυτοκίνητα που κινούνταν στην Εγνατία Οδό Βέροιας – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο τροχαίο ενεπλάκησαν ακόμα ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια και ένα λεωφορείο.

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης των οχημάτων, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της συνοδηγού του πρώτου αυτοκινήτου και ο τραυματισμός των τριών επιβατών του δεύτερου αυτοκινήτου. Στο τρίτο ΙΧ, στο οποίο επέβαινε μια οικογένεια, καθώς και στο λεωφορείο δεν σημειώθηκε – σύμφωνα πάντα με το veriotis.gr – κανένας τραυματισμός.

Στο σημείο του δυστυχήματος έσπευσαν άμεσα δυνάμεις της Τροχαίας και της Πυροσβεστικής, καθώς και ασθενοφόρο για να παραλάβει τους τραυματίες και να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο Βέροιας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο κόμβο που σημειώθηκε το τροχαίο δημιουργήθηκε κυκλοφοριακή συμφόρηση, αν και η μια λωρίδα παρέμεινε ανοιχτή καθ’ όλη τη διάρκεια του συμβάντος. Στο σημείο εφαρμόστηκαν έκτακτα κυκλοφοριακά μέτρα για την ομαλή διέλευση των οχημάτων.

Τραγικό δυστύχημα στη Βέροια με 1 νεκρή και 2 σοβαρά τραυματίες

Τραγικό δυστύχημα στη Βέροια με 1 νεκρή και 2 σοβαρά τραυματίες

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share