Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάτρα: «Βόμβα» από την Νικολούλη για τις κρυφές επαφές με την Πισπιρίγκου - Η απάντηση «κόλαφος» του Μάνου για το γάμο τους

Έρχονται νέες δραματικές αποκαλύψεις

14 Απριλίου 2022 21:39
Πάτρα: «Βόμβα» από την Νικολούλη για τις κρυφές επαφές με την Πισπιρίγκου - Η απάντηση «κόλαφος» του Μάνου για το γάμο τους
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αγγελική Νικολούλη ετοιμάζεται για νέες «βόμβες» στο Φως στο Τούνελ, με την ίδια να περιμένει την Παρασκευή (15/4) τους τηλεθεατές, με αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη στην υπόθεση της Πάτρας.

Στο trailer το οποίο κυκλοφόρησε πριν λίγη ώρα, η Αγγελική Νικολούλη προϊδεάζει τους τηλεθεατές για το τι θα παρακολουθήσουν στο Φως στο Τούνελ, με τους ειδικούς να «καρφώνουν» το ζευγάρι.

Μεταξύ άλλων, θα ακουστούν οι άγνωστες συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη. «Απείλησε τον Μάνο, αυτός. Ο Μάνος φοβήθηκε και ήρθε και μου τα είπε» ακούγεται να λέει η προφυλακισμένη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Επίσης θα προβληθεί και το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Μάνου Δασκαλάκη.

Είναι ερωτευμένος ακόμα με την Ρούλα Πισπιρίγκου; Η απάντηση του εν διαστάσει συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου είναι αρνητική και τονίζει πως: «Δεν υπήρχε έρωτας με αυτή τη γυναίκα».

«Απειλούν να σκοτώσουν την Αγγελική Νικολούλη»

Αγγελική Νικολούλη - Ρούλα Πισπιρίγκου: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Μπαίνουμε πλέον στην τελική ευθεία και η παρουσιάστρια του MEGA δέχεται σοβαρές απειλές ακόμα και για τη ζωή της!

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share