Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αποκάλυψη δικηγόρου Ρούλας Πισπιρίγκου: «Στο Ωνάσειο χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα και είναι καταγεγραμμένο» (video)

«Μου είπε ότι αν κληθεί θα καταθέσει»

14 Απριλίου 2022 16:38
Αποκάλυψη δικηγόρου Ρούλας Πισπιρίγκου: «Στο Ωνάσειο χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα και είναι καταγεγραμμένο» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε όλα τα τηλεφωνήματα που δέχτηκε όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθων Παπαδόπουλος, υπήρχε και ένα τηλέφωνο μιας νοσηλεύτριας που δούλευε στο Ωνάσειο την εποχή που νοσηλευόταν και η Τζωρτζίνα.

Δείτε επίσης: Έξαλλη η Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Εγώ ρε γ@@@ το σπίτι σου είμαι η θεία των παιδιών» (Video)

Ως νοσηλεύτρια ήταν υπεύθυνη για την φροντίδα της Τζωρτζίνας και όπως αναφέρει ήταν ένα παιδί που βρισκόταν σε μόνιμη κατάσταση επιληψίας ενώ αποκάλυψε ότι είχε χορηγηθεί στο παρελθόν κεταμίνη για την νοσηλεία της, γεγονός που όπως λέει ο δικηγόρος της κατηγορούμενης θέτει ερωτηματικά και σε αμφιβολία την εξέταση που πρόκειται να γίνει.

Μάλιστα όπως είπε το γεγονός ότι καταχωρήθηκε η κεταμίνη είναι καταγεγραμμένο στο Ωνάσειο κατά της διάρκεια της νοσηλείας της εκεί.

Παράλληλα πρόσθεσε ότι θα κληθεί και θα καταθέσει και η ίδια στο ανακριτή για να επαναλάβει όλα όσα αποκάλυψε στον ίδιο. Το ίδιο επιβεβαίωσε νωρίτερα και ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

«Υπάρχει μία μαρτυρία της νοσηλεύτριας που φρόντιζε τη Τζωρτζίνα που μου ανέφερε ότι τα επεισόδια που έκανε τα έκανε και άλλες φορές χωρίς να είναι μπροστά η μητέρα και ο πατέρας. Μου είπε ότι έκανε άλλα δύο τέτοια επεισόδια στο Ωνάσειο και πως ήταν σίγουρη ότι φεύγοντας από το Ωνάσειο ότι το παιδί θα καταλήξει. Μου είπε ότι αν κληθεί θα καταθέσει».

Θανάσης Κατερινόπουλος: «Η Ρούλα δάκρυσε στη συνέντευξη και η μάνα της έκλαψε... Και τι έγινε; Τόσο καιρό γιατί δεν κλαίγανε;»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε μέσα από τη φυλακή στον Γιώργο Σόμπολο και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και για όλους και για όλα. Σήμερα προβλήθηκε ολόκληρη η συνέντευξη της 33χρονης κατηγορούμενης κατά την οποία μάλιστα την ακούσαμε να «λυγίζει».

Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε ο έμπειρος Ταξίαρχος εν Αποστρατεία, Θανάσης Κατερινόπουλος ο οποίος σχολίασε τη συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου και επικεντρώθηκε σε τέσσερα σημεία.

Το πρώτο σημείο ήταν η δήλωσή της ότι δεν κοιμάται πια τα βράδια. «Τώρα που είναι στη υλακή δεν κοιμάται. Όταν ήταν έξω και είχε χάσει τρία παιδιά, κοιμόταν», αναφέρει ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Δεύτερον, η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι ψάχνει μέσα της να δει ότι δεν έκανε εκείνη. «Κάποιος που δεν έκανε κάτι δεν χρειάζεται να ψάξει μέσα του, δεν το έκανε». Ο ίδιος τονίζει ότι αυτή τη στιγμή κατηγορείται για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ενώ ασχολείται και με τα άλλα δύο παιδιά. «Ποιος ο λόγος;» διερωτάται.

Ένα ακόμα σημείο στο οποίο στάθηκε είναι ότι αναλώθηκε πάρα πολύ με τον Μάνο Δασκαλάκη. Και το τελευταίο που έκανε αίσθηση στον Θανάση Κατερινόπουλο είναι το γεγονός ότι δάκρυσε.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share