Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε (Video)

Κατανόμασε τους 3 ιατροδικαστές που του είπαν πως δεν είναι έγκλημα!

14 Απριλίου 2022 15:11
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε τους λόγους για τους οποίους παραιτήθηκε (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, ο Απόστολος Λύτρας, ο δικηγόρος που ανέλαβε αρχικά την νομική εκπροσώπηση του Μάνου και της Ρούλας και αποχώρησε λίγο πριν τη σύλληψή της. Επίσης, μία ανάρτηση που προκάλεσε αίσθηση έκανε ο υποστράτηγου αε της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστος Ρουγκάλας για την υπόθεση θρίλερ στην Πάτρα.

Ο δικηγόρος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως μετά την δημοσίευση στηνεφημερίδ “ΜΠΑΜ” των φωτογραφιών με τις αμυχές στο πρόσωπο της Μαλένας επικοινώνησε με τους ιατροδικαστές Χριστίνα Τσάκωνα, Σωκράτη Τσαντίρη και Αγγελική Τσιόλα, οι οποίοι του είπαν πως ο θάνατος του παιδιού δεν οφειλονταν σε εγκληματική ενέργεια.

Έξαλλη η Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Εγώ ρε γ@@@ το σπίτι σου είμαι η θεία των παιδιών»

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας, ανήμερα της κηδείας της Τζωρτζίνας απειλούσε έναν άγνωστο στο διαδίκτυο! Παράλληλα, τις εξελίξεις στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου και των τριών κοριτσιών που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα σχολίασε το πρωί της Πέμπτης (14/4) ο πρόεδρος της Ελληνικής Ιατροδικαστικής Εταιρείας Γρηγόρης Λέων, αφήνοντας παράλληλα σαφείς αιχμές για κάποιους συναδέλφους του.

Όπως ανέφεραν στην εκπομπή, «Το Πρωινό», 2 Φεβρουαρίου 2022, ανήμερα της κηδείας της Τζωρτζίνας και στα social media γράφει κάποιος: «Δείτε και την Δήμητρα. Είναι και η Δήμητρα στο κάδρο». Αυτό το σχόλιο το διάβασε η Δήμητρα Πισπιρίγκου και απάντησε με ένα ηχητικό σχόλιο απειλώντας τον.

Συγκεκραμένα η Δήμητρα του λέει ανήμερα της κηδείας της Τζωρτζίνας για τον θάνατο της οποία προφυλακίστηκε η αδερφή της, Ρούλα Πισπιρίγκου: «Εγώ ρε γ@@@ το σπίτι σου… Είμαι η θεία των παιδιών! Που πήγαινες και σχολίαζες από κάτω να με προσέξουν! Σήκωσέ το να σου απαντήσω τι να προσέξεις εσύ»!

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Την ημέρα δηλαδή της κηδείας που έχει γυρίσει από το νεκροταφείο, που έχουν θάψει την Τζωρτζίνα μπαίνει στα social να βρίσει αυτούς που τους κατηγορούν…»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share