Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέες μαρτυρίες «φωτιά» για την 4η εγκυμοσύνη της - Όλη η αλήθεια! (Video)

«Στους μισούς είχε πει ότι έχασε το παιδί και στους άλλους μισούς ότι διέκοψε μόνη της την εγκυμοσύνη»

14 Απριλίου 2022 12:39
Ρούλα Πισπιρίγκου: Νέες μαρτυρίες «φωτιά» για την 4η εγκυμοσύνη της - Όλη η αλήθεια! (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Όπως μετέδωσε χθες η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστήριζε ότι ήταν έγκυος για 4η φορά ωστόσο η κύηση διεκόπη, με την ίδια να μεταφέρει τρεις διαφορετικές εκδοχές για τον τρόπο. Ενώ, η Δήμητρα Πισπιρίγκου, αδερφή της Ρούλας, ανήμερα της κηδείας της Τζωρτζίνας απειλούσε έναν άγνωστο στο διαδίκτυο!

Στην σημερινή εκπομπή του «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και η δημοσιογράφος Κέλλυ Χεινοπώρου αποκάλυψε το εξής ρεπορτάζ: «Από χθες που αποκαλύψαμε αυτή την ιστορία με την εικονική εγκυμοσύνη δυναμώνουν οι ψίθυροι όλο και περισσότεροι…μιλώ (με άτομα σ.σ) μαζί τους μου λένε ότι περιπλανήθηκαν».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στα δύο νοσοκομεία στο Καραμανδάνειο και στο Ρίο η Ρούλα Πισπιριγκου έλεγε ότι ήταν έγκυος και μάλιστα σε άλλους έλεγε ότι ήταν πέντε εβδομάδων σε άλλους έλεγε ότι είναι 2,5 μηνών και τώρα που ανασύρουν από τη μνήμη τους όλες αυτές τις σκηνές που έζησαν μαζί μου….

Μου έλεγαν στο τηλέφωνο εδώ υπάρχει ένα ζήτημα πια δεν πιστεύουμε γιατί κάπνιζε γιατί δεν πρόσεχε μιλούσε για το συγκεκριμένο παιδί όχι με συγκίνηση, όχι με τρυφερότητα έχασε τρία παιδιά… συναντούσε νοσηλευτές και κυρίως γιατρούς μιλούσε για το πιθανό γενετικό ζήτημα που ενδεχομένως θα έχει το συγκεκριμένο μωρό».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share