Δευτέρα, 06 Μαΐου 2024

«Και φυλακή να πάει η Ρούλα θα νοικιάσω σπίτι δίπλα της...» - Όταν ο Μάνος Δασκαλάκης έβαζε το χέρι του στη «φωτιά» για την Πισπιρίγκου

«Είτε Αθήνα την πάνε, είτε Θήβα, εγώ θα είμαι δίπλα της»

14 Απριλίου 2022 10:49
«Και φυλακή να πάει η Ρούλα θα νοικιάσω σπίτι δίπλα της...» - Όταν ο Μάνος Δασκαλάκης έβαζε το χέρι του στη «φωτιά» για την Πισπιρίγκου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης στεκόταν στο πλευρό της εν διαστάσει συζύγου του, μέχρι τη στιγμή που εισήλθε στο γραφείο της 18ης τακτικής ανακρίτριας για να στηρίξει το κατηγορητήριο εις βάρος της με την παράσταση πολιτικής αγωγής. Παράλληλα, βγήκε και εκτός συνόρων πλέον η υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα!

Μέχρι τότε, δήλωνε πεπεισμένος για την αθωότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου και μάλιστα έλεγε ότι θα την ακολουθούσε ακόμα και στη... φυλακή! Οπως αποκαλύπτει η τοπική εφημερίδα Πελοπόννησος, ο Δασκαλάκης ήταν διατεθειμένος να φύγει από την Πάτρα και να πάει οπουδήποτε αρκεί να ήταν κοντά στην 33χρονη...

Οπως αναφέρει η εφημερίδα την Καθαρά Δευτέρα, όταν ο πρώην δικηγόρος του ζεύγους, Απόστολος Λύτρας μετέβη στην Πάτρα, ενημερώθηκε από τους γονείς για την «τριπλή» υπόθεση θανάτου των κοριτσιών τους και τους εξέφρασε τις νομικές του απόψεις.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα, ο κ. Λύτρας, από τότε, τους είχε αναφέρει το σενάριο προφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, αν όχι στον Κορυδαλλό, στη Θήβα.

Αξία έχει σήμερα όχι το παραπάνω σενάριο-αν και προφητικό-αλλά η αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη, που αναδεικνύει τη διαφορά με τις τωρινές δικαστικές κινήσεις κατά της εν διαστάσει συζύγου του. «Τι λες, που θα βάλουν φυλακή τη γυναίκα μου; Σου το λέω, πως αν έτσι γίνει, θα νοικιάσω διαμέρισμα δίπλα στις φυλακές και δεν θα την αφήσω μόνη της, χωρίς να έχει κάνει κακό στα παιδιά μου. Είτε Αθήνα την πάνε, είτε Θήβα, εγώ θα είμαι δίπλα της» ακούστηκε να λέει ο μετέπειτα κατήγορός της Μάνος Δασκαλάκης.

Μάλιστα, ήταν έτοιμος να ζητήσει μετάθεση από τη δουλειά του σε παράρτημα της επιχείρησης στην Αθήνα έτσι ώστε να είναι κοντά στην Πισπιρίγκου, όμως όλα άλλαξαν... εν μία νυκτί, με τον Δασκαλάκη να έχει μετατραπεί στον μεγαλύτερο πολέμιο της εν διαστάσει πλέον συζύγου του, η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία της 9χρονης Τζωρτζίνας από πρόθεση, ενώ στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκονται και οι θάνατοι των άλλων δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ιριδας.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share