Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών η δίκη - Ξανά στο δικαστήριο η ηθοποιός που τον κατήγγειλε για βιασμό (Video)

Θα της υποβάλλουν ερωτήσεις οι δικηγόροι του ηθοποιού

14 Απριλίου 2022 09:36
Πέτρος Φιλιππίδης: Συνεχίζεται κεκλεισμένων των θυρών η δίκη - Ξανά στο δικαστήριο η ηθοποιός που τον κατήγγειλε για βιασμό (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη με την εξέταση της πρώτης γυναίκας που είχε καταγγείλει τον γνωστό ηθοποιό για βιασμό κατ’ εξακολούθηση. Παράλληλα, ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, με δήλωσή του στο Πρωινό θέλησε να βάλει κάποια πράγματα στη θέση τους, όσον αφορά στην κατάθεση της πρώτης καταγγέλλουσας που έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Να θυμίσουμε πως η συγκεκριμένη γυναίκα έχει ολοκληρώσει την κατάθεσή της στο ακροατήριο, χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων και κοινού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σήμερα οι συνήγοροι του Πέτρου Φιλιππίδη αναμένεται να συνεχίσουν να της υποβάλλουν ερωτήσεις επί των όσων υποστηρίζει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η καταγγέλλουσα στην κεκλεισμένων των θυρών κατάθεση της, ενέμεινε στην αρχική της καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, υποστηρίζοντας ότι ο κατηγορούμενος ηθοποιός της επιτέθηκε και τελικά την εξανάγκασε σε πράξεις που στοιχειοθετούν το αδίκημα του βιασμού.

Πέτρος Φιλιππίδης: «Άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυν@#@#@#! Παρ’ τον! Πάρ’ τον στο στ@@@» - Σοκάρει η καταγγελία γυναίκας

Σοκάρει η καταγγελία γυναίκας για τον Πέτρο Φιλιππίδη! Η εκπομπή, «Το Πρωινό» πρόβαλε απόσπασμα από την κατάθεση ηθοποιού η οποία τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού μέσα στο τζιπ το 2014. Παράλληλα, την κατάθεση της Ελπίδας Νίνου, συζύγου του Πέτρου Φιλιππίδη, για τη μία από τις δυο απόπειρες βιασμού που βαραίνουν τον ηθοποιό, παρουσίασε το Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 23/3

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Με οδήγησε με το μαύρο τζιπ και τα ανοιχτόχρωμα καθίσματα σε αδιέξοδο δρομάκι στο Παλαιό Ψυχικό. Πάτησε το κεντρικό κλείδωμα και άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω μου και μου σηκώνει το φόρεμα. Του άρπαξα τα χέρια και του είπα να σταματήσει. «Κόφ’ το! Θα σε βγάλω στα κανάλια»! Γέλαγε και χαϊδευόταν! «Τα αρχ@@@@ θα μου κλα@@@ τα κανάλια»»!

Και πρόσθεσε: «Τον έβλεπα να ξεφεύγει. Άνοιξε το παντελόνι και άρχισε να αυν@@@@@@. Είχε ιδρώσει και ήταν απαίσιος. Του φώναζα να ανοίξει τις πόρτες. Με έπιασε από τον σβέρκο και με τράβηξε πάνω του. Ο σιχαμένος! Δεν ξέρω, ίσως θα έπρεπε να τον δαγκώσω με λύσσα και να του κάνω ζημιά. Ούτε αυτό, όμως, άντεχα να κάνω εκείνη τη στιγμή.

 Σοκάρει η καταγγελία γυναίκας για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Έκανα πως παθαίνω κρίση. Χτυπιόμουν. Χέρια, πόδια, γόνατα, αγκώνες. Υστερία. Σοκ. Κρίση. Στην αρχή τού άρεσε. Έβαζε περισσότερη δύναμη και πόθο. «Παρ’ τον! Πάρ’ τον στο στ@@@». Μετά από λίγα λεπτά, και αφού είχε δίπλα του ένα αγρίμι, άνοιξε την πόρτα και με πέταξε έξω από το αυτοκίνητο. Έπεσα με τα γόνατα. «Άντε γα@@@@@ που θες και ρόλο»!»!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share