Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Βγήκε από την εντατική η τρανς Κασσιόπη - Αναζητούν τα αίτια πτώσης - Η κατάθεση θα δώσει απαντήσεις

Νέες εξελίξεις

12 Απριλίου 2022 19:37
Βγήκε από την εντατική η τρανς Κασσιόπη -  Αναζητούν τα αίτια πτώσης - Η κατάθεση θα δώσει απαντήσεις
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αισιόδοξα είναι τα νέα για την κατάσταση της υγείας της Κασσιόπης Κλέπκου, της 28χρονης τρανς που τραυματίστηκε σοβαρά όταν έπεσε από τον 3ο όροφο ενός εμπορικού κέντρου στο Αιγάλεω την προηγούμενη Τετάρτη.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη κοπέλα βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Αττικού Νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται και αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Τις επόμενες ημέρες, οι θεράποντες ιατροί θα επιχειρήσουν να την ξυπνήσουν και τότε θα δωθούν όλες οι απαντήσεις για τη μοιραία πτώση.

Αρχικά, το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας είχε αποκλειστεί αλλά οι καταθέσεις των συγγενών και των φίλων της, οι οποίοι έκαναν λόγο για μια κοπέλα που δεν αντιμετώπιζε προβλήματα, άφησαν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση προσπαθούν να βρουν υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω από το εμπορικό κέντρο καθώς και μαρτυρίες που θα δείξουν τι πραγματικά συνέβη τα ξημερώματα της 6ης Απριλίου.

Οι φίλοι της αναζητούν την αιτία της πτώσης της

Άτομα που γνωρίζουν την Κασσιόπη λένε πως το τελευταίο διάστημα είχε καλή διάθεση και δεν είχε λόγο να βάλει τέλος στη ζωή της. Παράλληλα, εργαζόμενοι στο εμπορικό κέντρο της Ιεράς Οδού λένε πως την είχαν δει να κυκλοφορεί στο κτίριο τις προηγούμενες ημέρες.

Βγήκε από την εντατική η τρανς Κασσιόπη - Αναζητούν τα αίτια πτώσης - Η κατάθεση θα δώσει απαντήσεις

Την ίδια ώρα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα μεγάλο κύμα συμπαράστασης έχει εκδηλωθεί από φίλους της 28χρονης τρανς αλλά και από μέλη της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας στην οποία η Κασσιόπη Κλέπκου ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής.

Μάλιστα, στο Facebook τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί μια φωτογραφία της 28χρονης με τις ομάδες που την αναπαράγουν να ζητούν πληροφορίες από οποιονδήποτε έχει δει την Κασσιόπη προκειμένου να δώσει στοιχεία για το ατύχημα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share