Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νέες εξελίξεις με την υγεία του Βασίλη Κοντοζαμάνη

Τι συνέβη;

12 Απριλίου 2022 17:56
Νέες εξελίξεις με την υγεία του Βασίλη Κοντοζαμάνη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξιτήριο, μετά από πέντε ημέρες, πήρε σήμερα από το νοσοκομείο, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμανης, ο οποίος είχε εισαχθεί στον Ευαγγελισμό την περασμένη Τετάρτη, λόγω πνευμονικής εμβολής.

Ο Βασίλης Κοντοζαμάνης είχε νοσήσει με κορωνοϊό και οι γιατροί ερεύνησαν η πνευμονική εμβολή που εμφάνισε ήταν απόρροια του long covid.

Πλέον ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας θα ακολουθήσει θεραπεία για τη θρόμβωση και θα συνεχίσει να υποβάλλεται σε εξετάσεις.

 Νέες εξελίξεις με την υγεία του Βασίλη Κοντοζαμάνη

Υπενθυμίζεται πως ο 52χρονος πολιτικός είχε υποστεί πνευμονική εμβολή το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης, κι ενώ ετοιμαζόταν για τη συμμετοχή του στο Φόρουμ των Δελφών.

Εισήχθη άμεσα στο νοσοκομείο που εφημερεύει και νοσηλεύτηκε στη Μονάδα Εμφραγμάτων, έχοντας ως θεράποντα γιατρό τον κ. Αχιλλέα Ζαχαρουλη.

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Πυροβολισμοί και πολλά θύματα σε σταθμό του μετρό

Συναγερμός σήμανε σε σταθμό του μετρό στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, όταν αδιευκρίνιστος αριθμός ανθρώπων δέχθηκαν πυροβολισμούς, όπως μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πηγές της πυροσβεστικής.

Παράλληλα, άγριο σκηνικό βίας σημειώθηκε το μεσημέρι στο κέντρο της Μυτιλήνης.

Κατά τις ίδιες πηγές, εντοπίστηκαν και εκρηκτικοί μηχανισμοί.

Τρόμος στην ΑΣΟΕΕ: Άγρια επεισόδια έξω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο - Περιπολικό δέχθηκε πέτρες από αγνώστους

Επεισόδια εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης (12/4) έξω από την ΑΣΟΕΕ. Όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που πέρασε έξω από το Πανεπιστήμιο όχημα της ΟΠΚΕ. Περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν στο αυτοκίνητο με πέτρες και μάρμαρα με τις αστυνομικές δυνάμεις να καταφτάνουν λίγο αργότερα.

Υπήρξε «πετροπόλεμος» με την Αστυνομία για λίγη ώρα, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι υπό έλεγχο.

ασοεε-επεισοδια

Άγριο ξύλο στη Μασσαλία: Οπαδοί ΠΑΟΚ και Παρτιζάν με οπαδούς Μαρσέιγ και ΑΕΚ

Νύχτα τρόμου στη Μασσαλία. Οι φόβοι για σοβαρά επεισόδια μεταξύ των θερμοκέφαλων οπαδών των δύο ομάδων δυστυχώς επαληθεύτηκαν την παραμονή του πρώτου προημιτελικού του Europa Conference League ανάμεσα σε Μαρσέιγ και ΠΑΟΚ.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ, ενισχυμένοι με τους (αδερφοποιημένους) οπαδούς της Παρτιζάν είχαν άγριες συμπλοκές με οπαδούς της Μαρσέιγ που είχαν τη συντρομή οπαδών της ΑΕΚ.

Σε αρκετούς δρόμους της πόλεις επικράτησε χάος, με συμπλοκές σώμα με σώμα, ενώ νωρίτερα οπαδοί της Μαρσέιγ και της ΑΕΚ είχαν κατευθυνθεί κοντά στο χώρο ξενοδοχείου όπου διαμένουν οπαδοί του ΠΑΟΚ, με τους τελευταίους να συμπλέκονται με δυνάμεις της αστυνομίας.

Οι τοπικές δυνάμεις ασφαλείας έδειξαν αδυναμία να επιβάλλουν την τάξη, παρότι έκαναν χρήση δακρυγόνων. Δεν έχουν υπάρξει ακόμη αναφορές για πιθανούς τραυματισμούς ή συλλήψεις.

ασοεε-επεισοδια

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share