Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

«Έφυγε» από τη ζωή η δημοσιογράφος Μαρία Γιακουμή σε ηλικία μόλις 41 ετών

Θρήνος...

11 Απριλίου 2022 13:30
«Έφυγε» από τη ζωή η δημοσιογράφος Μαρία Γιακουμή σε ηλικία μόλις 41 ετών
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Έφυγε από τη ζωή η 41χρονη δημοσιογράφος από τις Σέρρες Μαρία Γιακουμή. Επίσης, ο 33χρονος Γιάννης Μπανας από την Ιτεα, έφυγε από τη ζωή μετά από τροχαίο που σημειώθηκε στις 03.50 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί το πρωί της Τρίτης στις Σέρρες, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα). Η Μαρία Γιακουμή σπούδασε Δημοσιογραφία, Στατιστική, έρευνα, αγορά και δημοσκοπήσεις και εργάστηκε ως δημοσιογράφος στο Επιλογές και στο TVS ενώ στη συνέχεια στην ΚΕΔΗΣ.

Σε ένδειξη πένθους, αύριο, 12 Απριλίου η Κοινωφελής Επιχείρηση του δήμου Σερρών, όπου εργαζόταν η 41χρονη, θα παραμείνει κλειστή κατά την πρωινή της λειτουργία.

H ανακοίνωση της ΚΕΔΗΣ για τον αδόκητο χαμό της Μαρίας Γιακουμή

«Έφυγε χθες το βράδυ για το μακρινό ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων, το αγαπητό κορίτσι, η δημοσιογράφος και εργαζόμενη της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Μαρία Γιακουμή σε ηλικία 41 ετών.

Η οικογένεια της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.) και το διοικητικό συμβούλιο με θλίψη και οδύνη αποχαιρετούν πρόωρα την πολύ αγαπητή συνάδελφο Μαρία Γιακουμή και εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγο, την μητέρα, τα αδέρφια και τους οικείους της.

Οι σκέψεις όλων μας είναι μαζί τους.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Τρίτη 12 Απριλίου 2022 και ώρα 10:00 το πρωί στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Παναγίτσα).

Σε ένδειξη πένθους αύριο 12/4/2022 η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Σερρών θα παραμείνει κλειστή κατά την πρωινή της λειτουργία.

Καλόν Παράδεισο Μαρία

Θα σε έχουμε πάντα στην καρδιά μας»

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share