Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Τραγωδία στο Ηράκλειο: 21χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του με τα χάπια της μητέρας του

Ανείπωτη θλίψη!

11 Απριλίου 2022 11:04
Τραγωδία στο Ηράκλειο: 21χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του με τα χάπια της μητέρας του
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πρωί της Δευτέρας, άλλη μία τραγωδία σημειώθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης με έναν 21χρονο να δίνει τέλος στη ζωή του, αφού αυτοκτόνησε με τα χάπια της μητέρας του. Τραγικό συμβάν σημειώθηκε τις προάλλες και στη Μακρυνίτσα με γυναίκα που σκοτώθηκε κάνοντας καταρρίχηση.

Τον 21χρονο εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του, η μητέρα του, στην ταράτσα του σπιτιού τους και άμεσα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, σύμφωνα με το creta24.gr.

Οι διασώστες που έσπευσαν στο σημείο δεν κατάφεραν να προσφέρουν βοήθεια στην 21χρονο, ο οποίος είχε ήδη αφήσει την τελευταία του πνοή.

Στο σημείο βρέθηκαν και αστυνομικοί και όπως διαπιστώθηκε, ο 21χρονος είχε καταναλώσει ποσότητα χαπιών που είχε η μητέρα του, λόγω αγωγής την οποία ακολουθεί.

Τραγωδία στο Ηράκλειο: 21χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του με τα χάπια της μητέρας του

Τραγωδία στα Μεσαρά: Νεκροί βρέθηκαν δύο άνδρες μέσα στο σπίτι τους

Διπλή τραγωδία στη Μεσαρά Ηρακλείου Κρήτης. Ένας 56χρονος και ένας 57χρονος άφησαν την τελευταία τους πνοή μέσα στο σπίτι τους με μικρή διαφορά ώρας. Τραγωδία σημειώθηκε και στη Σκιάθο με τον ηλικιωμένο που σκότωσε τη γυναίκα του με το αυτοκίνητο.

Λίγο πριν το μεσημέρι της Παρασκευής εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μέσα στο σπίτι του άνδρας ηλικίας 56 ετών.

Οικεία του πρόσωπα ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, διασώστες του οποίου έσπευσαν στο χωριό Καμάρες της Μεσσαράς ωστόσο ήταν ήδη αργά για να προσφέρουν οποιαδήποτε ιατρική βοήθεια στον άτυχο άνδρα καθώς είχε ήδη καταλήξει.

Τραγωδία στα Μεσαρά: Νεκροί βρέθηκαν δύο άνδρες μέσα στο σπίτι τους

Λίγη ώρα αργότερα και πάλι στη Μεσσαρά και συγκεκριμένα στο χωριό Ζαρός ένας άνδρας ηλικίας 57 ετών εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του από οικεία του πρόσωπα. Και σε αυτή την περίπτωση οι διασώστες του ΕΚΑΒ απλώς διαπίστωσαν το θάνατο του χωρίς να είναι σε θέση να προσφέρουν βοήθεια.

Οι σοροί των δύο άτυχων ανδρών έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου αναμένεται να γίνει η νεκροψία/ νεκροτομή η οποία θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου των δύο ανδρών. Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 56χρονος φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών.

Σε κάθε περίπτωση τόσο τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων όσο και η έρευνα της Αστυνομίας θα εξακριβώσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκαν τραγικό θάνατο οι δύο άνδρες.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share