Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δεν ήταν μόνο το X Factor: Λίγο πριν πεθάνει η Ίριδα και η Τζωρτζίνα ο Δασκαλάκης δήλωνε συμμετοχή σε ριάλιτι (video)

Καταιγιστικές οι εξελίξεις για το θρίλερ της Πάτρας

8 Απριλίου 2022 14:35
Δεν ήταν μόνο το X Factor: Λίγο πριν πεθάνει η Ίριδα και η Τζωρτζίνα ο Δασκαλάκης δήλωνε συμμετοχή σε ριάλιτι (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια νέα πληροφορία για τον Μάνο Δασκαλάκη είδε το φως της δημοσιότητας σήμερα Παρασκευή.

Πριν λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό μέσα από το «Πρωινό» του ΑΝΤ1, πως λίγο πριν φύγει από τη ζωή και το τρίτο του παιδί, η Τζωρτζίνα, είχε δηλώσει συμμετοχή στο X-Factor. Νωρίτερα, βγήκε στο φως και νέα μαρτυρία που κάνει λόγο για εξωσυζυγικές σχέσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Ο Μάνος Δασκαλάκης επιβεβαίωσε στον ΑΝΤ1 την είδηση της συμμετοχής του στο μουσικό σόου και μάλιστα, αποκάλυψε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν εκείνη που έκανε την αίτηση στο Mega.

Συμμετοχή σε ριάλιτι λίγο πριν τον θάνατο της Ίριδας

Σύμφωνα με πληροφορίες εκπομπής του Alpha, ο Μάνος Δασκαλάκης εκτός από τη δήλωση συμμετοχής στο X Factor, 3 μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας είχε δηλώσει συμμετοχή και στο ριάλιτι του ΣΚΑΙ «House OF Fame».

Να σημειωθεί ότι η Ίριδα πέθανε 6 μηνών, όταν την βρήκε η μητέρα και η θεία της στην κούνια.

Επίσης να σημειωθεί πώς στο «House OF Fame», οι συμμετέχοντες έμεναν στο σπίτι της Μουσικής Ακαδημίας και δεν είχαν επικοινωνία με τις οικογένειές τους. Σε αντίθεση με το X-Factor, στο House of Fame υπήρχε ο εγκλεισμός…

Όπερ σημαίνει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου θα έμενε μόνη της με δυο παιδιά. Γνώριζε η Πισπιρίγκου για την αίτηση αυτή; Την είχε ενημερώσει ο σύζυγός της; Ή μήπως του έκανε η ίδια και αυτή την αίτηση;

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share