Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σπάρτη: 47χρονη μαχαίρωσε άνδρα – Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Σοκ στη τοπική κοινωνία!

8 Απριλίου 2022 09:04
Σπάρτη: 47χρονη μαχαίρωσε άνδρα – Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Σπάρτη με την είδηση ότι μία 47χρονη τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα έναν άνδρα 50 ετών, μέσα στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν.

Οι λόγοι για τον τραυματισμό του 50χρονου δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμα, ενώ το περιστατικό συνέβη στην Εθνική Οδό Σπάρτης – Γυθείου, κοντά στην Τραπεζοντή, σύμφωνα με την ιστοσελίδα flynews.gr.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σπάρτης, όπου ύστερα από επέμβαση, κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ η φερόμενη ως δράστις συνελήφθη και κρατείται στην Ασφάλεια Σπάρτης, η οποία διερευνά το περιστατικό.

Σπάρτη: 47χρονη μαχαίρωσε άνδρα – Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες

Τρόμος στα Πατήσια: Μανιακός μαχαιρώνει γυναίκες στον δρόμο (video)

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στα Πατήσια στην πλατεία Παπαδιαμάντη καθώς ένας άνδρας με κουκούλα επιτίθεται σε γυναίκες και τις τραυματίζει με μαχαίρι. Την προηγούμενη Δευτέρα (28/2) μία γυναίκα άκουσε βήματα από πίσω της και ο άνδρας, χωρίς να της μιλήσει, της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό. Η Μαρία, κάτοικος της περιοχής, περιέγραψε τι συνέβη.

Νέα γυναικοκτονία στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε το θύμα των πυροβολισμών – Το προφίλ του Χρυσαυγίτη δράστη (video)

«Είμαστε όλοι πολύ ανήσυχοι. Έχω έρθει σε επικοινωνία με πολλές κοπέλες. Η συγκεκριμένη κοπέλα είναι γειτόνισσά μου, πήγαινε στη δουλειά της, στις 7 το πρωί. Της επιτέθηκε αυτός από μία πιλοτή. Της έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό κατευθείαν. Στην προσπάθειά της να αμυνθεί έσκισε τα χέρια της.

Δεν της μίλησε καθόλου, απλά ένιωσε το μαχαίρι στο λαιμό της. Έχουμε μαρτυρίες και από άλλες δύο κοπέλες, που δέχτηκαν παρόμοιες επιθέσεις. Η κοπέλα έχει καταθέσει. Δεν έχει καταφέρει να τον δει κανείς. Έχουμε επικοινωνήσει με την αστυνομία, οι κάτοικοι έχουμε κινητοποιηθεί να κάνουμε περιπολίες εμείς οι ίδιοι» ανέφερε στο MEGA.

Προς το παρόν κανείς δεν έχει καταφέρει να τον δει και κάτοικοι της περιοχής μάλιστα έχουν αρχίσει τις περιπολίες για να προστατευτούν.

Μακελειό στην Ανδραβίδα: Η μακάβρια ανακάλυψη και τα δύο σενάρια που εξετάζει η αστυνομία (video)

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι σε μία μονοκατοικία στην Ανδραβίδα Ηλείας βρέθηκαν νεκροί ένας άνδρας, η σύντροφός του και τα δύο τους παιδιά εκ των οποίων το ένα βρέφος. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Ασφάλειας και ιατροδικαστής που εξετάζει τις σορούς, για να διαπιστώσει τι ακριβώς συνέβη.

Αν και η πρώτη εκτίμηση των Αρχών ήταν ότι ο άνδρας σκότωσε τη γυναίκα, τα δύο τους παιδιά και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, η Αστυνομία εξετάζει και το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Μάλιστα, κατάθεση στην Ασφάλεια θα κληθεί να δώσει ο πρώην σύζυγος της γυναίκας ο οποίος αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. στο πλαίσιο της προανάκρισης. Το δεύτερο σενάριο που εξετάζεται είναι ο άνδρας αυτός να σκότωσε την πρώην σύζυγο του, τον νυν σύντροφο της και τα δύο παιδιά που είχαν αποκτήσει μαζί.

Από το σπίτι έλειπε ο 11χρονος γιος που είχε αποκτήσει η γυναίκα με τον πρώην σύζυγο της, ο οποίος είναι και ο μοναδικός επιζών. Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί και γείτονες που δεν μπορούν να πιστέψουν και να εξηγήσουν τι έχει συμβεί, ενώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία της λήψης πληροφοριών από ανθρώπους που γνώριζαν την οικογένεια.

Όλοι τους είναι αλβανικής καταγωγής και είχαν αρκετά χρόνια στην Ελλάδα, ενώ τη μακάβρια ανακάλυψη έκανε σύμφωνα με πληροφορίες ο 11χρονος. Εντός της μονοκατοικίας, βρέθηκαν μέσα σε λίμνη αίματος μαχαίρι, τσεκούρι κι ένας κάλυκας. Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηλείας είναι σε πλήρη εξέλιξη.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share