Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πυξ Λαξ: Ποινική δίωξη σε βάρος του ντράμερ για παρενόχληση σε πέντε γυναίκες

Έρχεται και τη Δευτέρα (11/4) η δίκη για άλλη υπόθεση

7 Απριλίου 2022 20:54
Πυξ Λαξ: Ποινική δίωξη σε βάρος του ντράμερ για παρενόχληση σε πέντε γυναίκες
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε άσκηση δίωξης προς τον ντράμερ, πρώην συνεργάτη των Πυξ Λαξ, προχώρησε η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, μετά τις σχετικές αποκαλύψεις.

Πρόκειται για τα αδικήματα της γενετήσιας πράξης με ανήλικες κάτω των 12 ετών, άλλες που είχαν συμπληρώσει τα 12 έτη, άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση αλλά και κατάχρηση ανηλίκων κάτω των 14 ετών, άπαξ κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση,

Οι κατηγορίες που απαγγέλθηκαν σε βάρος του μουσικού αφορούν σε πέντε κοπέλες τις οποίες, σύμφωνα με την κατηγορία, ο γνωστός ντράμερ παρενόχλησε σεξουαλικά κατά το διάστημα από το 2007 – 2013.

Αντίθετα, εκδόθηκε απορριπτική εισαγγελική διάταξη για τις καταγγελίες τριών γυναικών σε βάρος του, λόγω παραγραφής των καταγγελλόμενων αδικημάτων, τα οποία είχαν ως χρόνο τέλεσης τον Αύγουστο του 2003 και τον Αύγουστο του 2005. Πλέον η δικογραφία διαβιβάζεται σε ανακριτή, για τη διενέργεια κύριας ανάκρισης, στο πλαίσιο της οποίας ο κατηγορούμενος θα κληθεί σε απολογία.

Η εκδίωξη από το κάμπινγκ και η δίκη της Δευτέρας (11/4)

Να σημειωθεί ότι ο κατηγορούμενος φέρεται να τέλεσε τις πράξεις για τις οποίες διώκεται στο σπίτι του αλλά και σε δυο κάμπινγκ του νομού Ηλείας, όπου παραθέριζε, όπως αναφέρουν κάποιες από τις καταγγέλλουσες.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από το ένα κάμπινγκ, ο κατηγορούμενος είχε διωχθεί καθώς οι ιδιοκτήτες του είχαν ενημερωθεί για καταγγελίες σε βάρος του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Δευτέρα (11/4) έχει προγραμματιστεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ενός κοριτσιού μόλις έξι ετών από τον Σεπτέμβριο του 2011 έως και τον Μάιο του 2013.

Σε πρώτο βαθμό ο μουσικός είχε καταδικασθεί για το αδίκημα αυτό σε 12 έτη κάθειρξη με αναστολή.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share