Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Άγιος Παντελεήμονας: Συνέλαβαν τη μητέρα των τριών παιδιών που ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια - Χειροπέδες και στο σύντροφό της

Ανατριχιάζουν οι συνθήκες όπου έμεναν τα παιδιά

7 Απριλίου 2022 18:15
Άγιος Παντελεήμονας: Συνέλαβαν τη μητέρα των τριών παιδιών που ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια - Χειροπέδες και στο σύντροφό της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εξελίξεις υπάρχουν γύρω από την ανατριχιαστική υπόθεση του Αγίου Παντελεήμονα, καθώς η μητέρα των τριών παιδιών και ο σύντροφός της συνελήφθησαν και θα λογοδοτήσουν για τις συνθήκες, όπου τα είχαν φέρει.

Τα τρία ανήλικα παιδιά ζούσαν στο σπίτι τους σε συνθήκες πλήρους παραμέλησης και εξαθλίωσης σύμφωνα με καταγγελίες από το Χαμόγελο του Παιδιού.

Ανατριχιαστικές οι συνθήκες όπου ζούσαν τα παιδιά

Όπως ανέφερε το Χαμόγελο του Παιδιού με ανάρτηση στο twitter τα τρία παιδιά «ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά».

Παράλληλα έκανε γνωστό πως «πρόκειται για τρία παιδιά ελληνικής καταγωγής. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιούσε και τον πατέρα. Έπειτα από καταγγελία, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα».

«Οι άνθρωποι του Χαμόγελου του Παιδιού μεταφέρουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και να λάβουν τις πρώτες βοήθειες» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share