Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θρίλερ Πάτρας: Κόλαφος ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς - "Το ζευγάρι αλώνιζε στο τρίπατο..." (video)

Τι απέγιναν οι λίρες της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας και του Μάνου;

6 Απριλίου 2022 16:13
Θρίλερ Πάτρας: Κόλαφος ο δικηγόρος των συγγενών της σπιτονοικοκυράς -
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυξάνεται διαρκώς η ομάδα των συνηγόρων των συγγενών της Ευγενίας Κούτρα στην Πάτρα οι οποίοι αναζητούν να μάθουν τι συνέβη με την σπιτονοικοκυρά του Μάνου Δασκαλάκη και της Ρούλας Πισπιρίγκου. Έτσι, εκτός από τον Κωνσταντίνο Λέων που έχει αναλάβει κάποιους από τους συγγενείς της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού αλλά και τον ιδιωτικό ντεντέκτιβ Σωκράτη Στρατή, στον…χορό μπαίνει καi ο δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος. Παράλληλα, δείτε ποιά είναι η σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού.

O τελευταίος μάλιστα είχε σημαντικά πράγματα να μας πει στον απόηχο και της α λα.. «νίπτω τας χείρας μου» δήλωσης του Μάνου Δασκαλάκη σήμερα έξω από την Ευελπίδων. Όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους για την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μέχρι τώρα ήταν υπόδειγμα μητέρας, όταν ήμασταν μπροστά δεν έδινε καμία αφορμή. Περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια για τα άλλα δύο παιδιά. Μέχρι τώρα δεν υπήρχαν υποψίες για εγκληματική ενέργεια».

Ο κος Θεοδωρόπουλος σηεμιεώνει λοιπόν τα εξής: «Ανατέθηκε στο δικηγορικό μου γραφείο η υπόθεση κάποιων εκ των συγγενών της σπιτονοικοκυράς της προφυλακισθείσας ήδη Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Ο τελευταίος φέρεται ότι έχει στην κατοχή του ένα ειδικό πληρεξούσιο. Οι συγγενείς που εκπροσωπώ αναζητούν για αρχή αν το συγκεκριμένο πληρεξούσιο είναι γνήσιο ή πλαστό και αν και κατά πόσο η περιουσία της αείμνηστης κας Κούτρα έχει σπαταληθεί. Συγκεκριμένα, ψάχνουν εάν υπήρξε εκποίηση ακινήτου ή και κάποιων λιρών, οι οποίες από πληροφορίες που έχω από τους εντολείς μου φαίνεται ότι της είχε στην κατοχή της η Ευγενία από τον πατέρα της. Οι λίρες υπάρχουν. Δεν ξέρω κατά πόσον έχουν εκποιηθεί.

Και φυσικά τα ξαδέρφια της Ευγενίας θέλουν να μάθουν τις συνθήκες του θανάτου της. Υπάρχει εμπλοκή του ζευγαριού; Για αυτό άλλωστε και ζητήθηκε η εκταφή από την Εισαγγελία Πατρών, για να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα. Εμείς καταθέτουμε μηνυτήρια αναφορά και για την περιουσία και για τις συνθήκες που απεβίωσε η Ευγενία Κούτρα.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share