Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Φωτιά στο «Παπανικολάου»: Εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη Θάνος Πλεύρης και Μίνα Γκάγκα (video)

Μετά τη φωτιά που ξέσπασε στην Πνευμονολογική Κλινική, με τραγικό απολογισμό έναν νεκρό

6 Απριλίου 2022 10:56
Φωτιά στο «Παπανικολάου»: Εκτάκτως στη Θεσσαλονίκη Θάνος Πλεύρης και Μίνα Γκάγκα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει εκτάκτως ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» και συγκεκριμένα στην Πνευμονολογική Κλινική.

Ο τραγικός απολογισμός από τη φωτιά, είναι ένας νεκρός και δύο ασθενείς σοβαρά τραυματισμένοι, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ). Η πτέρυγα έχει εκκενωθεί, ενώ οι ζημιές στο εσωτερικό της κλινικής είναι μεγάλες.

Θρίλερ στη Θεσσαλονίκη: Καρφώθηκε ξίφος στο χέρι 11χρονης αθλήτριας – Κλήθηκε η Πυροσβεστική για να το κόψει (video)

Μια εντεκάχρονη αθλήτρια ξιφασκίας τραυματίστηκε στο χέρι στη διάρκεια προπόνησης στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, το ξίφος καρφώθηκε στο χέρι της, καθώς δεν φορούσε προστατευτικό γάντι. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες δεν θέλησαν να τραβήξουν το ξίφος από την πληγή για να αποφύγουν αιμορραγία εκτός νοσοκομείου και για τον σκοπό αυτό, ζήτησαν τη συνδρομή της Πυροσβεστικής.

Η αθλήτρια διατήρησε την ψυχραιμία της, οι πυροσβέστες έκοψαν με τροχό το ξίφος, ενώ στη συνέχεα ασθενοφόρο τη μετέφερε στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Άλκης: Μεγάλη συγκίνηση - Το ονοματεπώνυμο του αδικοχαμένου 19χρονου δόθηκε σε δημοτικό γήπεδο

Μετά την μετονομασία της οδού Γαζή σε Άλκη Καμπανού, το όνομα του αδικοχαμένου 19χρονου πήρε το δημοτικό γήπεδο ποδοσφαίρου Εργατικών Κατοικιών Ευκαρπίας, στο Δήμο Παύλου Μελά, στη δυτική Θεσσαλονίκη, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός φίλαθλος του Άρη έπεσε νεκρός την 1η Φεβρουαρίου από οργανωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Όπως ανακοίνωσε η δημοτική αρχή η μετονομασία του αθλητικού χώρου, που αναβαθμίστηκε πρόσφατα, αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής στον άτυχο νέο, ώστε η συμβολική αυτή πρωτοβουλία να αποτελέσει εφαλτήριο για να μην επαναληφθούν φαινόμενα βίας και αυταρχισμού.

Η μετονομασία πραγματοποιήθηκε παρουσία της μητέρας του Άλκη και άλλων συγγενών του, ενώ ο δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, καλωσόρισε τους 200 μικρούς ποδοσφαιριστές των ακαδημιών του Δήμου, τους γονείς – κηδεμόνες των αθλητών, τους πρώην διεθνείς ποδοσφαιριστές Άγγελο Χαριστέα, Δημήτρη Σαλπιγγίδη, Τάσο Κατσαμπή και τους προσκεκλημένους.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share