Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει διαπράξει 3 φόνους» - «Βόμβες» από πρώην διευθυντή ασφαλείας Πατρών (Video)

«Έχει προκύψει από πού έγινε η προμήθεια της κεταμίνης και ποιος την προμηθεύτηκε...»

6 Απριλίου 2022 10:34
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει διαπράξει 3 φόνους» - «Βόμβες» από πρώην διευθυντή ασφαλείας Πατρών (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις από την πολύκροτη υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Το πρωί της Τρίτης, μίλησε ο δημοσιογράφος από την εφημερίδα «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος, στην τηλεόραση του MEGA σχετικά με την αποκαλυπτική συνέντευξη που έδωσε στο μέσο ο πρώην διευθυντής ασφάλειας Πατρών. Παράλληλα, διαβάστε εδώ τι έλεγε στους αστυνομικούς κατά τη μεταγωγή της στην ανακρίτρια.

«Η πεποίθησή του είναι πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει διαπράξει 3 φόνους. Από εκεί και πέρα θέτει ζητήματα, το πρώτο ότι μέχρι στιγμής η Ρούλα είναι αθώα, και το δεύτερο ότι μαίνεται υπόγειος ιατροδικαστικός πόλεμος. Λέει ότι για τη Μαλένα και την Ίριδα υφίστανται δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις, από δύο ιατροδικαστές.

Εκκρεμεί αυτή τη στιγμή να πληροφορηθούμε ποιο θα είναι το πόρισμα της επιτροπής που έχει συσταθεί, στην οποία συμμετέχει και η πρώτη ιατροδικαστής.

Λέει ο υπεύθυνος ασφαλείας ότι βιάστηκαν όσοι έχουν τοποθετηθεί μέχρι τώρα καθώς όταν θα φτάσει η υπόθεση στα δικαστήρια οι ιδιώτες πραγματογνώμονες θα αμφισβητήσουν τις ιατροδικαστικές εκθέσεις. Εκεί οι κρατικοί ιατροδικαστές δε θα υπεραμυνθούν των γνωματεύσεών τους;», είπε ο κ. Αναστασόπουλος.

Ο κ. Αναστασόπουλος συμπλήρωσε: «Λέγοντας όλα αυτά ο πρώην διευθυντής ασφάλειας βάζει αυτούς τους προβληματισμούς γιατί θεωρεί ότι υπάρχει βιασύνη στη διερεύνηση της υπόθεσης. Για τη Τζωρτζίνα, αυτό που υποστηρίζει, είναι ότι μέχρι τώρα δεν έχει προκύψει από πού έγινε η προμήθεια της κεταμίνης και ποιος την προμηθεύτηκε».

Όσον αφορά την υπόθεση θανάτου της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού από την Πάτρα ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Για τη σπιτονοικοκυρά ο Μάνος Δασκαλάκης λέει ότι το οίκημα έχει χρέη και κανείς δεν ήθελε να το πάρει. Η δική μας έρευνα έχει νούμερα, αριθμούς από το κτηματολόγιο. Αυτό που έχουμε καταγράψει είναι ότι το ισόγειο που έμενε η οικογένεια έχει ένα χρέος 15.000 ευρώ στο δημόσιο.

Ως προς το διαμέρισμα που έμενε η σπιτονοικοκυρά, είχε πάρει ένα στεγαστικό δάνειο που με τους τόκους έχει φτάσει στις 100.000 ευρώ. Η εμπορική αξία του ακινήτου προσδιορίζεται στις 250-300.000 ευρώ. Οι συγγενείς της αποθανούσας έχουν επικοινωνήσει με δικηγόρο και τον έχουν εξουσιοδοτήσει να πληροφορηθούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγε από τη ζωή η γυναίκα, και για να κινήσει τις διαδικασίες ώστε να οριστούν ως κληρονόμοι».

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share