Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Σατανίστρια η Ρούλα Πισπιρίγκου; Γιατί οι χρήστες του διαδικτύου ψάχνουν «Πισπιρίγκου σατανισμός» - Η «βόμβα» Θανάση Κατερινόπουλου (Video)

«Πολλά ακούγονται για ιέρειες, για θυσίες 3 παρθένων…»

4 Απριλίου 2022 13:46
Σατανίστρια η Ρούλα Πισπιρίγκου; Γιατί οι χρήστες του διαδικτύου ψάχνουν «Πισπιρίγκου σατανισμός» - Η «βόμβα» Θανάση Κατερινόπουλου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Τις εξελίξεις στην υπόθεση παρακολουθούν οι πολίτες, ωστόσο ορισμένοι αναζητούν με βάση τις λέξεις «Πισπιρίγκου σατανισμός», θέλοντας να μάθουν αν βρίσκεται κάποια σατανιστική τελετή πίσω από τον θάνατο των 3 κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα. Παράλληλα, διαβάστε εδώ όλα όσα αναφέρει στο απολογητικό της υπόμνημα η Ρούλα Πισπιρίγκου!

Είναι χαρακτηριστική η αναζήτηση που κάνουν πολλοί χρήστες του διαδικτύου, όπως φαίνεται και από τις λέξεις κλειδιά στη Google παρακάτω:

Σατανίστρια η Ρούλα Πισπιρίγκου

Η «συζήτηση» στο διαδίκτυο έχει «ανοίξει» εδώ και μέρες, ενώ «φούντωσε» ιδιαίτερα μετά τη «βόμβα» που έριξε ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος, το Σάββατο 2/4, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Όπως είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Κατερινόπουλος «πολλά ακούγονται για ιέρειες, για θυσίες 3 παρθένων…».

Και συνέχισε ο ίδιος, υποστηρίζοντας:

«Δεν έχουν να χάσουν τίποτα στην Πάτρα, αν ψάξουν για ενασχόληση κάποιου μέλους της οικογένειας με μαύρη μαγεία…».

Συνδέοντάς το με το ότι τα παιδιά πέθαναν Σαββατοκύριακα, είπε πως «υπάρχουν παραδείγματα με μαύρη μαγεία στην κεντρική Ευρώπη, που θέλει θανάτους 3 παρθένων Σάββατο βράδυ».

«Είδαμε και στο παρελθόν στη χώρα μας θανάτους από κυκλώματα σατανιστών», σχολίασε με νόημα ο κ. Κατερινόπουλος.

Βέβαια, ο κ. Κατερινόπουλος έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως το θεωρεί απίθανο να συμβαίνει στην εν λόγω υπόθεση, ωστόσο-όπως ανέφερε- πρέπει να ψαχτούν τα πάντα!

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share