Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Τραγική ειρωνεία! Η σύνδεση της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Έφη που πέταξε το βιτριόλι στην Παλιοσπύρου (Video)

Βόμβα με τις αποκαλύψεις!

4 Απριλίου 2022 12:47
Τραγική ειρωνεία! Η σύνδεση της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Έφη που πέταξε το βιτριόλι στην Παλιοσπύρου (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η εκπομπή, «Το Πρωινό» αποκάλυψε ότι οι δύο γυναίκες που έχουν συγκλονίσει το πανελλήνιο τα τελευταία χρόνια, η Ρούλα Πισπιρίγκου και η Έφη, η οποία είχε ρίξει βιτριόλι στην Ιωάννα Παλιοσπύρου κατάγονται από το ίδιο χωριό! Παράλληλα, ο Θανάσης Κατερινόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha για την υπόθεση της Πάτρας και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Οι δύο γυναίκες κατάγονται από το ίδιο μέρος και συγκεκριμένα από τον Σταθά Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας, ένα χωριό 300 κατοίκων που βρίσκεται στον δήμο Αμφιλοχίας. Τόσο η Έφη όσο και η Ρούλα χρησιμοποίησαν μια δηλητηριώδης ουσία και μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί από που την έχουν προμηθευτεί.

Ο Τάσος Τεργιάκης είπε χαρακτηριστικά στο Πρωινό: «Το χωριό Σταθάς Αιτωλοακαρνανίας είναι το χωριό καταγωγής της Ρούλας Πισπιρίγκου και της Έφης. Ένα χωριό 300 κατοίκων που είναι συγκλονισμένοι από τις εξελίξεις».

Μαρτυρία «φωτιά» για Πισπιρίγκου: «Η Ρούλα χτυπούσε τη Τζωρτζίνα από μωρό!»

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα καθώς ώρα με την ώρα έρχονται στο φως νέα σοκαριστικά στοιχεία που βαρύνουν την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Όπως ανέφερε χθες, ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του παιδιού» Κώστας Γιαννόπουλος, πρόκειται για ανώνυμη αναφορά που έγινε το 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν σε ηλικία εννέα μηνών και αφορούσε σε κακοποίησή της και από τους δύο γονείς, τον πατέρα Μάνο Δασκαλάκη και την μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Για την εν λόγω ανώνυμη καταγγελία μάλιστα, που βρέθηκε στο αρχείο, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε αναφορά με ένδειξη «Επείγον» στις 14 Αυγούστου του 2014, η οποία έκανε λόγο για κακοποίηση του εννέα μηνών τότε κοριτσιού, ιδιαίτερα από τη μητέρα του, Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Είχαν δει την Ρούλα Πισπιρίγκου να χτυπά τη 10 μηνών Τζωρτζίνα»

Ωστόσο, σήμερα, ο κ. Γιαννόπουλος επανήλθε με νέες του δηλώσεις για το θέμα. Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» μιλώντας στο «Open» αποκάλυψε τι ακριβώς ανέφερε η καταγγελία του 2014. Όπως είπε σύμφωνα με την καταγγελία «η μητέρα της 10 μηνών τότε Τζωρτζίνας εθεάθη να τη χτυπά με τα χέρια της».

Αξίζει να σημειωθεί, πως τότε οι κοινωνικές υπηρεσίας είχαν επισκεφτεί την οικογένεια, όπου δεν διαπίστωσαν κανένα πρόβλημα και αποχώρησαν χωρίς να δώσουν συνέχεια στην υπόθεση.

«Το χαμόγελο βρίσκεται στη δίνη των διαδικασιών γιατί πάντοτε ο κόσμος μας εμπιστεύεται και μας καλεί. Δεν έχουμε κανένα άλλο δικαίωμα από το να να στείλουμε την αναφορά στον εισαγγελέα ανηλίκων» σημείωσε χαρακτηριστικά.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share