Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νέα βόμβα για Πισπιρίγκου: "Τα είχε 400 η Ρούλα", λέει ψυχολόγος - Ζητά να μην αντιμετωπιστεί σαν ψυχωτική

«Η κατηγορούμενη έδειχνε ένας άνθρωπος που μπορούσε να χειριστεί τα πάντα»

2 Απριλίου 2022 18:28
Νέα βόμβα για Πισπιρίγκου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα "βόμβα" κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου, εξαπολύει η ψυχολόγος Ναταλί Βέλτση, γνωστή και από την συμμετοχή της στην εκπομπή του MEGA, «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, η οποία μίλησε το Σάββατο σε τηλεοπτική εκπομπή.

Παράλληλα, διαβάστε εδώ για τη σοκαριστική σύμπτωση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς με τα τρία παιδιά.

Τι ανέφερε η ψυχολόγος

«Η κατηγορούμενη έδειχνε ένας άνθρωπος που μπορούσε να χειριστεί τα πάντα», ανέφερε η ψυχολόγος – νευροψυχολόγος, Ναταλί Βέλτση, καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα Δε Γίνεται» του Alpha, για την προσωπικότητα της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως διευκρίνισε η κυρία Βέλτση, η 33χρονη κατηγορούμενη για τη δολοφονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας, δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί ως «ψυχωτικός ασθενής, δηλαδή σαν ένας ασθενής που, λόγω της ασθένειάς του, δεν ξέρει τι κάνει. Άτομα που έχουν διαταραχές ή σχιζοφρένεια ή διπολική διαταραχή, δεν ξέρουν τι κάνουν και πολύ συχνά επιτίθενται αμυνόμενοι», εξήγησε η ψυχολόγος.

Αναφερόμενη στη Ρούλα Πισπιρίγκου, η Ναταλί Βέλτση τόνισε πως «η όλη συμπεριφορά της, δηλαδή βλέπουμε έναν άνθρωπο που ήλεγχε τα πάντα, προσπαθούσε να χειριστεί τα πάντα, γύρευε καταστάσεις», δείχνει πως ξέρει τι κάνει.

«Άρα, ξέρω πολύ καλά τι κάνω, τα έχω 400», σημείωσε χαρακτηριστικά η ψυχολόγος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share