Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αλέξης Κούγιας: «Με προσέγγισε ο Μάνος Δασκαλάκης - Θα είχα αναλάβει τη Ρούλα Πισπιρίγκου αν...» (Video)

Όλα όσα αποκάλυψε ο γνωστός ποινικολόγος

1 Απριλίου 2022 21:40
Αλέξης Κούγιας: «Με προσέγγισε ο Μάνος Δασκαλάκης - Θα είχα αναλάβει τη Ρούλα Πισπιρίγκου αν...» (Video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega φιλοξενήθηκε ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικόλογος απάντησε στις ερωτήσεις που αφορούσαν το κατά πόσο η Ρούλα Πισπιρίγκου ή ο Μάνος Δασκαλάκης του ζήτησαν να τους εκπροσωπήσει νομικά. Παράλληλα, στην εκπομπή T-live και στην Γιώτα Κηπουρού μίλησε ο γιατρός που είχε σώσει από τον θάνατο την Τζωρτζίνα λίγο πριν το τραγικό τέλος της.

Ο κ. Κούγιας διέψευσε κατηγορηματικά ότι υπήρξε επαφή με την πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου. Μάλιστα, ανέφερε πως «μετά από δυο παραιτήσεις δικηγόρων, δεν υπήρχε περίπτωση να αναλάβω. Πείτε το και εγωιστικό», υπογραμμίζοντας πως θα την είχε αναλάβει μόνο αν τον είχε επιλέξει από την πρώτη στιγμή.

Την ίδια ώρα, ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι την Παρασκευή υπήρξε προσέγγιση από την πλευρά του Μάνου Δασκαλάκη για να αναλάβει εκείνον. «Με προσέγγισε ένα σοβαρό πρόσωπο. Θέλω να γνωρίσω τον πελάτη πριν τον αναλάβω», ανέφερε μεταξύ άλλων τονίζοντας πως προσέγγιση υπήρξε αλλά δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα είναι αυτός που θα εκπροσωπήσει νομικά τον πατέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν άδικα στην Πάτρα.

Αποκάλυψη Αγγελικής Νικολούλη: «Ο Μάνος κάτι διαπίστωσε... Η Ρούλα ήθελε να πεθάνει την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο για να...»

Η Αγγελική Νικολούλη μίλησε για τις εξελίξεις στην υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα και αποκάλυψε πως στην εκπομπή Φως το Τούνελ θα αποκαλύψει ένα συγκλονιστικό βίντεο ντοκουμέντο για την Τζωρτζίνα, ενώ αναφέρθηκε στα όσα της έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου για τον Μάνο Δασκαλάκη. Παράλληλα, το απόγευμα της Παρασκευής (1/4) ο Μάνος Δασκαλάκης έκανε την πρώτη του δήλωση μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, την οποία χαρακτήρισε δημόσια ως «κατηγορούμενη».

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, η Αγγελική Νικολούλη ανέφερε πως της είχε κάνει εντύπωση στις συνομιλίες που είχε με τη Ρούλα Πισπιρίγκου ότι η 33χρονη μητέρα επέμενε να λέει «η Τζωρτζίνα πέθανε στο νοσοκομείο».

«Με ρωτούσε για τον Μάνο»

Η Αγγελική Νικολούλη στη συνέχεια στάθηκε στις συζητήσεις της με την κατηγορούμενη μητέρα για τον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Φως στο Τούνελ αποκάλυψε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου την ρωτούσε για της πληροφορίες που έφταναν σε εκείνη. «Μόνο για μένα φτάνουν πληροφορίες; Για τον Μάνο;» ρωτούσε η Ρούλα Πισπιρίγκου την Αγγελική Νικολούλη.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη, όταν ρώτησε την Ρούλα Πισπιρίγκου γιατί ρωτάει για τον Μάνο, η 33χρονη της είπε: «Νομίζεις ότι ο Μάνος είναι ο άγιος που φαίνεται;».

«Ήθελε να πεθάνει την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο για να σβήσει τις υποψίες», ανέφερε αρχικά η Αγγελική Νικολούλη και πρόσθεσε: «Ήθελε να την οδηγήσει την Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο και εκεί να την τελειώσει, όλα θα φανούν από την δικαιοσύνη το επόμενο διάστημα για να είμαστε και σωστοί», είπε για τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

«Η Τζωρτζίνα με τον τρόπο της μίλησε πριν οδηγηθεί στο νοσοκομείο περισσότερα θα δούμε απόψε το βράδυ», είπε για όσα θα δούμε στο Φως στο Τούνελ.

Στη συνέχεια η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε για τη σχέση του πρώην ζευγαριού: «Μου είχε μιλήσει για τον άνδρα της και μου τον “έδινε” άντρα της. Θέλω να εστιάσω και σε κάτι άλλο πάνω στον Μάνο. Λέγανε ότι ο Μάνος ήθελε να φύγει, να την χωρίσει, είχε φύγει από το σπίτι, ήταν ένα παιδί που τον ενδιέφερε η ζωή του και όχι τα τρία του παιδιά. Λέγανε επίσης ότι γνώρισε και μια άλλη κοπέλα με την οποία ήθελε να ζήσει μαζί της», ανέφερε η Αγγελική Νικολούλη.

Και αποκάλυψε: «Ο Μάνος δεν εγκατέλειψε τυχαία την γυναίκα του, κάτι συνέβη, κάτι διαπίστωσε ο ίδιος και της έδειξε ανοιχτά την απόρριψη. Αυτό προκύπτει μέσα από μηνύματα της ίδιας σε ένα πρόσωπο», είπε η Αγγελική Νικολούλη λίγο πριν τις μεγάλες αποκαλύψεις για την υπόθεση της Πάτρας, τις οποίες θα δούμε πριν τα μεσάνυχτα στο Φως στο Τούνελ.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share