Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εφιάλτης για γυναίκα στον Βόλο: Ήταν σφηνωμένη για τέσσερις μέρες στην μπανιέρα

Η 70χρονη ήταν σε κατάσταση απόγνωσης

1 Απριλίου 2022 10:16
Εφιάλτης για γυναίκα στον Βόλο: Ήταν σφηνωμένη για τέσσερις μέρες στην μπανιέρα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτη ήταν η ταλαιπωρία για μια 70χρονη γυναίκα, στον Βόλο, η οποία, ενώ ετοιμάζονταν να κάνει μπάνιο, την περασμένη Δευτέρα (28/3), γλίστρησε, έπεσε μέσα στην μπανιέρα και σφήνωσε εκεί επί τέσσερις ολόκληρες ημέρες.

Δείτε επίσης: Αδιανόητο σκηνικό στον Βόλο: Κάλεσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ επειδή είχε πονόδοντο και δεν... έβρισκε ταξί

Την άτυχη γυναίκα βρήκε η ανιψιά της η οποία ειδοποίησε το ΕΚΑΒ και οι διασώστες την απεγκλώβισαν από την μπανιέρα.

Ευτυχώς, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, δεν είχε τραυματιστεί, αλλά η ταλαιπωρία της ήταν απίστευτη αφού επί τέσσερις ημέρες παρέμενε στην ίδια θέση, ακινητοποιημένη, χωρίς νερό και τροφή, χωρίς να μπορεί να επικοινωνήσει και να ζητήσει βοήθεια.

εκαβ-βολοσ

Αίσιο τέλος

Το δράμα της 70χρονης γυναίκας, που ζει μόνη της σε διαμέρισμα στην περιοχή της Μεταμόρφωσης στο Βόλο, είχε αίσιο τέλος, χάρη στο ενδιαφέρον της ανιψιά της, η οποία την αναζήτησε τηλεφωνικά δεν απάντησε και στην συνέχεια μετέβη στο σπίτι της θείας της, για να την βρει στο μπάνιο.

Η 70χρονη γυναίκα ήταν σε κατάσταση απόγνωσης, εμφανώς ταλαιπωρημένη, αλλά δεν ήθελε να μεταβεί στο Νοσοκομείο. Έτσι μετά τον απεγκλωβισμό της οι διασώστες του ΕΚΑΒ αποχώρησαν και η γυναίκα ξεκουράζεται και δέχεται την φροντίδα του συγγενικού της προσώπου.

Συναγερμός στο Βόλο: 90χρονη απείλησε με μαχαίρι τον 85χρονο σύζυγό της επειδή δεν τον ήθελε άλλο στο σπίτι

Συναγερμός σήμανε στο Βόλο όταν μία 90χρονη γυναίκα απείλησε με μαχαίρι που καθαρίζουν τα φρούτα, 85χρονο σύζυγό της, τον οποίο δεν θέλει άλλο στο σπίτι και θέλει να τον διώξει, ενώ την ίδια στιγμή σοκαρισμένη είναι η κοινωνία του Αλμυρού με τον αιφνίδιο θάνατο μίας 38χρονης γυναίκας, την ώρα που βρισκόταν έξω από τραπεζικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης.

εκαβ-βολοσ

Το ασυνήθιστο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στη 1.30 τα ξημερώματα της Τετάρτης στη Νέα Ιωνία Βόλου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Magnesianews μετά από φασαρία που προηγήθηκε μεταξύ ζευγαριού ηλικιωμένων, η γυναίκα πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και απείλησε τον σύζυγό της, τον οποίο δεν θέλει άλλο στο σπίτι…

Ο λόγος του καυγά, είναι ότι η γυναίκα… βαρέθηκε τον άνδρα και θέλει να τον διώξει, ενώ φέρεται να είναι παντρεμένοι με δεύτερο γάμο και ο άνδρας να έχει παιδιά από προηγούμενο.

Ο 85χρονος κάλεσε την Αστυνομία, στο σπίτι πήγαν αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, που συνέλαβαν την ηλικιωμένη, η οποία όμως αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα, καθώς ο σύζυγός της δήλωσε ότι δεν επιθυμεί την ποινική της δίωξη. Σε βάρος της 90χρονης όταν διαβιβαστεί η δικογραφία από την Αστυνομία θα οριστεί δικάσιμος.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share