Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Βαρύ πένθος για τον Γιάννη Οικονόμου

Πέθανε ο πατέρας του κυβερνητικού εκπροσώπου

31 Μαρτίου 2022 23:14
Βαρύ πένθος για τον Γιάννη Οικονόμου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Έσβησε» σε ηλικία 84 ετών ο Δημήτρης Οικονόμου, πατέρας του κυβερνητικού εκπροσώπου, Γιάννη Οικόνομου.

Υπήρξε ένας από τους μακροβιότερους Προέδρους του Εμπορικού Συλλόγου Λαμίας, ενώ ήταν γεωπόνος στο επάγγελμα και εκ των ιδρυτών της πολύ γνωστής «Παναγροτικής».

Υπηρέτησε για πολλά χρόνια επίσης και το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και ήταν εκλεγμένος αντιπρόσωπος της Φθιώτιδας στην ΕΣΕΕ και στο προεδρείο της. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη σε όσους τον γνώριζαν από κοντά και ακόμη περισσότερο σε όσους είχαν την τύχη να συνεργαστούν μαζί του. Η κηδεία του θα γίνει αύριο Παρασκευή (1/4) στη Λαμία.

Τραγικές ώρες για την Ελισάβετ Μουτάφη - Η απώλεια που τη «βύθισε» στο πένθος

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Ελισάβετ Μουτάφη, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας, όπως έκανε η ίδια γνωστό μέσα από ανάρτησή της στο instagram. Η γνωστή ηθοποιός, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γνωστοποίησε τη δυσάρεστη είδηση.

«Μπαμπά μου, μπαμπά μου, δεν θα σου πω αντίο, ξέρω ότι μόλις φωνάξω μπαμπά θα είσαι εδώ! Αφού το ξέρω! Σ’ αγαπάω! Πήγαινε τώρα στον Μίκη σου, στον Γρήγορη σου, στο Μανό σου , στον Οδυσσέα σου, στην Λούνα σου… Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου όλους του γιατρούς και τους νοσηλευτές του Σωτηρία που σε αγάπησαν και σε φρόντισαν τόσο πολύ…», έγραψε η Ελισάβετ Μουτάφη.

Άγριο ξέσπασμα Μαριάννας Τουμασάτου κατά Στάθη Παναγιωτόπουλου: «Οφείλει αντί για ρούχα να φοράει πούπουλα»

Η Μαριάννα Τουμασάτου ρωτήθηκε από το Πρωινό για το θέμα των ημερών, που δεν είναι άλλο από τον σάλο που έχει ξεσπάσει εις βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου. Παράλληλα, μία ατάκα κόλαφο έριξε η Μάγκυ Χαραμπίδου για τον παρουσιαστή.

Η ηθοποιός, η οποία δεν συνηθίζει να «μασάει» τα λόγια της, υποστήριξε ότι «ένας τέτοιος άνθρωπος που δεν έχει το θάρρος να κάνει πράγματα, μπορεί να κάνει κο κο κο».

Αναλυτικότερα, η Μαριάννα Τουμασάτου δήλωσε: «Είναι πράγματα χυδαία, είναι πράγματα που δείχνουν έναν άνθρωπο ο οποίος οφείλει αντί για ρούχα να φοράει πούπουλα. Ένας άνθρωπος, ο οποίος δεν έχει το θάρρος να κάνει πράγματα, μπορεί να κάνει κο κο κο».

«Έχουμε δυστυχώς ξεπεράσει τις στιγμές που το σοκ ήταν το συναίσθημα, τώρα είναι ο θυμός. Ο απέραντος θυμός απέναντι σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που θεωρούν ότι έχουν δικαίωμα ζωής πάνω σε έναν άλλον άνθρωπο» κατέληξε η Μαριάννα Τουμασάτου μιλώντας στο Πρωινό.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share