Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Νίκος Ιωάννου: Οι πρώτες δηλώσεις του νέου δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου - Η αναφορά στην υπόθεση της μικρής Άννυ (video)

Ο νέος δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου προχώρησε στην πρώτη δημόσια τοποθέτησή του

31 Μαρτίου 2022 15:37
Νίκος Ιωάννου: Οι πρώτες δηλώσεις του νέου δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου - Η αναφορά στην υπόθεση της μικρής Άννυ (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τις πρώτες του δηλώσεις παραχώρησε ο Νίκος Ιωάννου, που ορίστηκε το πρωί της Πέμπτης συνήγορος υπεράσπισης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Η 33χρονη μητέρα, που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, έλαβε σήμερα προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όπως σημείωσε ο δικηγόρος, δεν έχει έρθει ακόμη σε επικοινωνία με την Ρούλα Πισπιρίγκου κι επομένως δεν μπορεί να προβεί σε κανένα ουσιαστικό σχόλιο για την υπόθεση. Έσπευσε στην ανακρίτρια, αλλά δεν μπόρεσε να παρευρεθεί ούτε στην έκδοση του εντάλματος, ενώ τώρα προτίθεται να την επισκεφθεί στη ΓΑΔΑ όπου και κρατείται προσωρινά.

«Πρέπει να αφεθούν όλοι να κάνουν τη δουλειά τους», υπογράμμισε ο Νίκος Ιωάννου - μιλώντας στο Star - «προκειμένου να μπορέσει να αποδοθεί δικαιοσύνη».

Η υπόθεση έχει αναμφισβήτητα «τεράστιο κοινωνικό ενδιαφέρον», πρόσθεσε, ωστόσο «δεν πρέπει να στερούμαστε της απαραίτητης ψυχραιμίας».

Ο δικηγόρος ανέφερε μάλιστα το παράδειγμα της υπόθεσης της δολοφονίας της μικρής Άννυ, υπόθεση για την οποία η μάνα λοιδορήθηκε αλλά εντέλει αθωώθηκε στο Εφετείο.

 

Ελλάδα

Ροή ειδήσεων

Share